Η Άντα Λεούση παρουσιάζει όλα όσα μας επιφυλάσσουν τα άστρα - Έρωτας ή λογική για σήμερα;

Hμερήσιες προβλέψεις...

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε σοβαρά αλλά και να πετύχουμε ουσιαστικά! Ο Ερμής και ο Κρόνος, συνεργάζονται για μας, σχηματίζοντας Τρίγωνο και μας δίνουν λύσεις και ιδέες για να βελτιώσουμε την ζωή μας ουσιαστικά αλλά και μακροπρόθεσμα!

 

ΚΡΙΟΣ: Επικοινωνιακά θα έχετε περισσότερα αποτελέσματα στις προσπάθειες που θα καταβάλετε. Το ένστικτο αλλά και το ψυχικό σας σθένος, σας σώσουν στις δύσκολες στιγμές της ημέρας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε την ψυχολογία σας να επηρεαστεί από τις εναλλαγές της διάθεσης των συνεργατών σας. Η σημερινή μέρα θα δοκιμάσει την καριέρα και τις βασικές σας σχέσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα κληθείτε να δώσετε μια βασική μάχη, για να κερδίσετε κάτι που σας στέρησαν ή να αποκαταστήσετε την εικόνα σας. Στην αρχή της ημέρας ο οικονομικός σας τομέας θα παρουσιάζει μια στασιμότητα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι συνθήκες που θα δημιουργηθούν στον εργασιακό χώρο θα φέρουν επεκτάσεις. Προωθήστε τα σχέδιά σας και διαχειριστείτε τα έσοδά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

ΛΕΩΝ: Όταν φτάσετε στο απροχώρητο σε μια συζήτηση, πάρτε τα πράγματα από την αρχή. Κρατήστε τις αποστάσεις σας αν χρειαστεί από προσωπικές θέσεις του συντρόφου σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη γίνετε ανταγωνιστικοί μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας. Προσπαθήστε να συνεργαστείτε με όση υπομονή διαθέτετε αλλά μη ζείτε κάτω από περιορισμών που σας επιβάλλουν.

 

ΖΥΓΟΣ: Εάν περνάτε δύσκολα στις σχέσεις σας, οφείλεται στην αναποφασιστικότητά σας. Πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις, σκεφτείτε τα λάθη αλλά και τα σωστά βήματα που πρέπει να κάνετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα οικογενειακά θέματα, δεν είναι τόσο δύσκολα όσο εσείς τα παρουσιάζετε. Βάλτε τάξη στον εαυτό σας δημιουργώντας στόχους που χρειάζονται πειθαρχία για να κατακτηθούν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αλλαγές που θα αποφασίσετε να κάνετε πράξη είναι για να βελτιώσετε την εικόνα σας προς τα έξω. Δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να κάνετε λάθη και υπερβολές που θα σχολιαστούν αρνητικά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η σημερινή ημέρα προβλέπεται να είναι εντυπωσιακή και απρόβλεπτη. Προσέξτε την αφηρημάδα σας και προετοιμαστείτε να αποκτήσετε πολύτιμες εμπειρίες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη χαθείτε στον κόσμο των ονείρων, για να μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας. Μπείτε στους ρυθμούς της πραγματικότητας και αναζητήστε τη σωστή σας θέση στη ζωή σύμφωνα με τον oroskopo

 

ΙΧΘΥΣ: Αλλάξτε τον τρόπο που κινείστε στην κοινωνική σας ζωή για να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Συνδυάστε διασκέδαση με δουλειά και ψάξτε τη μέθοδο που θα καλύπτει τις ανάγκες σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ