Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για τους μαθητές: "Όταν βλέπετε κάποιον να δέχεται bullying παρακαλώ να επέμβετε"

Ο 21χρονος πρωταθλητής στέλνει ένα πολύ ηχηρό μήνυμα κατά του bullying στα παιδιά

 Ένα πολύ σημαντικό μήνυμα προς όλα τα παιδιά, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, έστειλε μέσω Facebook ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο διεθνής τενίστας κάνει ειδική αναφορά στο bullying, καλώντας τα παιδιά, όταν βλέπουν συμπεριφορές εκφοβισμού ή κάποιους που δυσκολεύονται να κάνουν φίλους, να επέμβουν.

«Μια θερμή παράκληση προς όλα τα παιδιά σας που θα επιστρέψουν στο σχολείο τις επόμενες ημέρες: Αν βλέπετε κάποιον που δυσκολεύεται να κάνει φίλους ή δέχεται bullying επειδή αυτός/αυτή δεν έχει πολλούς φίλους ή επειδή είναι ντροπαλός ή όχι τόσο καλά ντυμένος... Σας παρακαλώ να επέμβετε!

Πείτε ένα γεια ή τουλάχιστον χαμογελάστε τους. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να αντιμετωπίζει αυτό το άτομο έξω από το σχολείο. Η καλοσύνη σας μπορεί απλά να κάνει μεγάλη διαφορά στη ζωή κάποιου. Να είστε το άτομο που προσφέρει στους άλλους. Απλές μικρές χειρονομίες όπως αυτή πάντα εκτιμώνται στη ζωή».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ