Άντα Λεούση: Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Hμερήσιες προβλέψεις...

Η Σύνοδος Ήλιου-Ερμή, επηρεάζει Ζώδια της Γης και του Νερού, χαρίζοντας μας δυναμικό λόγο και επίτευξη στόχων και σκοπών! Επιπλέον, η Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, φέρνει λάθη και απογοητεύσεις σε Έρωτα και Χρήμα, για τους Μεταβλητούς!

 

ΚΡΙΟΣ: Ίσως οδηγηθείτε ερήμην σας στο να γίνετε αντικείμενα εκμετάλλευσης. Δεχθείτε το σήμερα με τα θετικά και τα αρνητικά του, κρατώντας τις πολύτιμες εμπειρίες που θα σας χρειαστούν στο μέλλον.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ο ιπποτισμός θα σας κάνει να αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε. Αναπροσαρμόστε τον τρόπο σκέψης για να προχωρήσετε μπροστά, αλλά και για να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Υπάρχουν αρκετοί από αυτούς που συναναστρέφεστε που βολεύονται με το ρομαντισμό σας. Μην απομακρύνεστε από ανθρώπους ειλικρινείς μαζί σας επειδή κάποιες φορές σας μιλούν σκληρά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι καθυστερήσεις και οι δυσκολίες μπορεί να δοκιμάσουν αρκετά τα νεύρα σας. Σας δίνεται η δυνατότητα να αναγνωριστείτε και να φτάσετε στους στόχους σας.,

 

ΛΕΩΝ: Νέες προοπτικές ανοίγονται για το επαγγελματικό και κοινωνικό σας μέλλον. Μη βιαστείτε να κρίνετε άτομα με γρήγορες αποφάσεις χωρίς να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν είναι η καλύτερη μέρα για να ζητήσετε πίστη και απόλυτη αφοσίωση προς το πρόσωπό σας. Η μέρα είναι καλή για να αυξήσετε τα έσοδά σας, αλλά θα είναι πολλές και οι υποχρεώσεις σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να σκεφτείτε πιο σοβαρά τρόπους που θα προβάλουν τη δουλειά σας και να κάνετε μια γενική αναδιοργάνωση, επενδύοντας ταυτόχρονα ενέργεια, εργασία και χρόνο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο φόβος που σας προκαλεί ο ανταγωνισμός, σας κάνει να είστε επιθετικοί στους συνεργάτες σας και αυτό δε βοηθάει στο να δημιουργηθούν οι καλύτερες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη των οικονομικών σας ζητημάτων.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, για να μην έχετε προβλήματα. Κάντε σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μάλλον θα δοκιμαστεί αρκετά η σχέση σας σε όσοι είστε δεσμευμένοι και δεν αποκλείεται αν δεν έχει γερές βάσεις και έχει φτάσει εδώ και καιρό σε τέλμα να διαλυθεί οριστικά σύμφωνα με τον oroskopo.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δε θα λείψουν οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις στον εργασιακό σας χώρο. Κρατήστε το επίπεδο στις συζητήσεις σας και μη ρίξετε άλλο λάδι στη φωτιά.

 

ΙΧΘΥΣ: Τα μικρά ή τα μεγάλα άλυτα προβλήματα που έχετε, θα συνεχίσουν να υπάρχουν, όπως και οι αντιδράσεις των άλλων απέναντι στις δικές σας προτιμήσεις και επιλογές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ