Το καλοκαιρινό μιούζικαλ της Έλλης Κοκκίνου! Πρώτη χορεύτρια με διάσημους φίλους που τους έκανε μπαλετάκι (βίντεο)

Οι διάσημοι χορευτές είναι απολαυστικοί και οι ακόλουθοι της Έλλης Κοκκίνου στο Instagram τίμησαν το σχετικό βίντεο με πολλά "Like" και σχόλια.

Η Έλλη Κοκκίνου υποδέχθηκε το Σεπτέμβρη με κέφι , χορό, γέλιο και καλή παρέα. Πιο κεφάτη και λαμπερή από ποτέ η δημοφιλής τραγουδίστρια απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες των διακοπών της.

Μαζί της βρίσκονται οι καλοί της φίλοι Σοφία Παυλίδου, και Μιχάλης Μαρίνος και η κουμπάρα της Τζένη Μπότση. Η όμορφη παρέα λοιπόν έγινε ένα σούπερ μπαλέτο με πρώτη χορεύτρια την Έλλη Κοκκίνου.

Σε μια στιγμή κεφιού η Κοκκίνου άρχισε να τραγουδά και να χορεύει με τον Μαρίνο και την Παυλίδου, ενώ η Μπότση που βιντεοσκοπούσε ακούγεται να γελάει ξεκαρδιστικά.

Οι  τρεις φίλοι χορεύουν το νέο  τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου  "Μάτια κλειστά" που "σπάει ταμεία", για τις ανάγκες του ξεκαρδιστικού "video clip" που ανέβασε η Έλλη Κοκκίνου στο Instagram.

Οι διάσημοι χορευτές είναι απολαυστικοί και οι ακόλουθοι της Έλλης Κοκκίνου στο Instagram τίμησαν το σχετικό βίντεο με πολλά "Like" και σχόλια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Μάτια κλειστά” #foivos #flashback #justdance

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELLI KOKKINOU (@ellikokkinou) στις

«Κυριακή γιορτή και σχόλη να ‘ταν η βδομάδα όλη…!!! Με γέλιο κέφι και χορό υποδεχτήκαμε τον Σεπτέμβριο. Καλό μήνα!!!», έγραψε η διάσημη τραγουδίστρια στη λεζάντα του βίντεο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ