Ο Τζάστιν Μπίμπερ εκ βαθέων: Στα 19 μου πήρα σκληρά ναρκωτικά - Κακοποιούσα γυναίκες - Ο γάμος με σώζει τώρα

Συγκινητική εξομολόγηση στο Instagram

Για τις δυσκολίες που περνούν τα παιδιά-αστέρες μίλησε ο Τζάστιν Μπίμπερ, ομολογώντας ότι, το να κυνηγάει την πρωτιά στο καλλιτεχνικό στερέωμα, από τα παιδικά του χρόνια τον οδήγησαν στη χρήση ναρκωτικών και στην αυτοκαταστροφή. 
 
Ο 25χρονος ποπ σταρ είναι ένα από τα πολλά πρώην παιδιά-αστέρες, όπως αναφέρει η εφημερίδα Mirror, που στη συνέχεια της ζωή τους κατέρρευσε, αντιμετωπίζοντας πολλά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ έπεσαν και στην παγίδα της χρήσης ναρκωτικών ουσιών
 
Ο τραγουδιστής δήλωσε πως ένας από τους λόγους για τους οποίους αισθάνθηκε ότι δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την πραγματική ζωή ήταν ότι ποτέ δεν είχε αντιμετωπίσει τα καθημερινά, βασικά προβλήματα, γιατί πάντα είχε ανθρώπους κοντά του, που έκαναν τα πάντα γι’ αυτόν.
 
Εκτός από το γεγονός ότι δεν έμαθε τίποτα από την καθημερινή ζωή, ο Τζάστιν είπε ότι δεν είχε καμία ευθύνη, καθώς δεν έλαβε καμία απόφαση για τον εαυτό του.
 
«Έχετε παρατηρήσει ποτέ τις στατιστικές για τα παιδιά-αστέρες και την έκβαση της ζωής τους;» έγραψε. «Υπάρχει μια παράλογη πίεση και ευθύνη για ένα παιδί του οποίου το μυαλό, τα συναισθήματα, οι μετωπιαίοι λοβοί (κέντρα λήψης αποφάσεων) δεν έχουν αναπτυχθεί ακόμα».
 
«Εκεί που ήμουν ένα 13χρονο αγόρι από μία μικρή πόλη, βρέθηκα να πρωταγωνιστώ μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους, οι οποίοι έλεγαν ότι με αγαπούσαν και το πόσο σπουδαίος ήμουν... Όλοι έκαναν τα πάντα για μένα, έτσι ποτέ δεν έμαθα ούτε τα βασικά πράγματα υπευθυνότητας. Έτσι, έφτασα στα 18 μου χρόνια χωρίς καμιά ικανότητα να αντιμετωπίσω τον πραγματικό κόσμο, έχοντας αποκτήσει εκατομμύρια δολάρια και πρόσβαση σε ό,τι ήθελα. Αυτό είναι τρομακτικό για τον καθένα», έγραψε ο Τζάστιν Μπίμπερ σε μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram

Τα ναρκωτικά - οι γυναίκες - η εκ βαθέων εξομολόγηση

"Είναι δύσκολο να σηκωθείς το πρωί από το κρεβάτι με τη σωστή διάθεση όταν σε πνίγουν το παρελθόν σου, η ζωή σου, οι υποχρεώσεις και τα συναισθήματα σου, η οικογένεια σου, τα οικονομικά σου και οι σχέσεις σου. Όταν νιώθεις ότι το ένα μπλέξιμο έρχεται μετά το άλλοο. Ξεκινάς να τα βλέπεις όλα με φόβο και να πιστεύεις ότι και η επομένη μέρα θα είναι μία κακή μέρα", έτσι ξεκινάει η εκ βαθέων εξομολόγηση του Τζάστιν Μπίμπερ στο Instagram.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής με τους εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο , λέει ότι παρόλα όσα κατάκτησε δεν νιώθει γεμάτος. 

Ξέρετε, δε μεγάλωσα σε ένα σταθερό σπίτι, οι γονείς μου ήταν 18 χωρισμένοι, με καθόλου χρήματα, ακόμα νέοι κι επαναστάτες. Όλος μου ο κόσμος γύρισε ανάποδα. Από 13 χρονών αγοράκι από μικρή πόλη στο να με επαινούν αριστερά και δεξιά στον κόσμο, με εκατομμύρια να λένε πόσο με αγαπούσαν και πόσο απίστευτος είμαι. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά η σεμνότητα έρχεται με την ηλικία.

Ξεκίνησα να κάνω πολύ βαριά ναρκωτικά στα 19 μου και κακοποιούσα όλες τις σχέσεις. Έγινα πικρόχολος, δε σεβόμουν τις γυναίκες και ήμουν θυμωμένος. Έγινα απόμακρος από όλους όσους με αγαπούσαν και κρυβόμουν πίσω από ένα κέλυφος ανθρώπου που είχα γίνει. Ένιωθα σα να μην μπορούσα να το αλλάξω. Μου πήρε χρόνια να ανακάμψω από όλες αυτές τις κακές αποφάσεις, να φτιάξω χαλασμένες σχέσεις και να αλλάξω τις συνήθειες στις σχέσεις.

Ευτυχώς, ο θεός με ευλόγησε με απίστευτους ανθρώπους που με αγαπούν για εμένα. Τώρα, διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου ‘ΓΑΜΟΣ’! Που είναι μία απίστευτη νέα υποχρέωση. Μαθαίνεις υπομονή, εμπιστοσύνη, καλοσύνη, σεμνότητα και όλα αυτά τα πράγματα που έχει ένας καλός άνθρωπος".

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ