Τραγωδία στο Αίγιο: Θετικό το αλκοτέστ στον 28χρονο που σκότωσε γιαγιά και εγγονάκι

Μετά από 4 εξωσωματικές είχαν αποκτήσει το μωράκι...

Θετικό ήταν το δείγμα του αλκοτέσττου 28χρονου οδηγού του αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε τη γιαγιά και το ενός έτους εγγονάκι της στις Καμάρες Αιγίου την Κυριακή 26/8. 

 Ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του.

Ο 28χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, εξαφανίστηκε αμέσως μετά το τραγικό συμβάν. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τους αστυνομικούς όταν εντοπίστηκε, έπεσε στη θάλασσα, όπου και εντοπίστηκε.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους του, πάντως, δεν εγκατέλειψε τα θύματα του, αλλά έφυγε από τον τόπο της τραγωδίας με σκοπό να αυτοκτονήσει.

Οι δικηγόροι του, που έχουν καλέσει τους συγγενείς των θυμάτων σε συζητήσεις για εξωδικαστικό συμβιβασμό, σύμφωνα με το patrastimes αναφέρουν ότι ο 28χρονος νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική.

Όπως έκαναν οι ίδιοι γνωστό, το Πολεμικό Ναυτικό, στέλεχος του οποίου είναι ο 28χρονος, διέκοψε την θητεία του για διάστημα 6 μηνών.

Τέσσερις εξωσωματικές είχε κάνει η μητέρα του αγοριού

Μία τραγική αποκάλυψη είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς σύμφωνα με την Real News, η μητέρα του άτυχου αγοριού είχε κάνει τέσσερις εξωσωματικές πριν καταφέρει να φέρει στον κόσμο τον μικρό Γιάννη, ο οποίος είχε βαφτιστεί λίγες ημέρες πριν το δυστύχημα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ