#GrowYourBusiness - Meet Τhe Experts: Το Ηράκλειο Κρήτης ο επόμενος προορισμός της δωρεάν ημερίδας για τους επαγγελματίες

Η δωρεάν ημερίδα της COSMOTE που προσφέρει έμπνευση & ιδέες στους ελεύθερους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Το Ηράκλειο Κρήτης είναι ο επόμενος προορισμός-ο τρίτος κατά σειρά- του #GrowYourBusiness - MeetΤheExperts,του κύκλου δωρεάν ημερίδων που διοργανώνει η COSMOTE για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες, σε όλη την Ελλάδα.

Μετά τις επιτυχημένες ημερίδες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, το «MeetTheExperts» έρχεται την Τετάρτη 9 Οκτωβρίουστο Ηράκλειο Κρήτης(ξενοδοχείοAquila Atlantis), δίνοντας τη δυνατότητα στιςτοπικές επιχειρήσεις να έρθουν σε επαφή μεexperts από διάφορους κλάδους και να αντλήσουν ιδέες και έμπνευση για την ανάπτυξή τους. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουντώρασυμμετοχή για την ημερίδα του Ηρακλείου, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμαστο www.growyourbusiness.gr,αλλά και να ενημερωθούν για τους ομιλητές και το πρόγραμμα της διοργάνωσης.

Οι ομιλητές των ημερίδων #GrowYourBusiness - MeetΤheExperts είναι διακεκριμένοι επιχειρηματίες και ειδικοί στους τομείς των ψηφιακών μέσων, της τεχνολογίας και της εμπειρίας του πελάτη, οι οποίοι μοιράζονται με το κοινό επιτυχημένες πρακτικές και καινοτόμες ιδέες, βοηθώντας τους επαγγελματίες να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να προετοιμαστούν για τα επόμενα βήματα στην επιχείρησή τους.

Ο επιχειρηματικός κόσμος έχει αγκαλιάσει τη δράση τηςCOSMOTE, όπως καταδεικνύει η μεγάλη ανταπόκριση που είχαν οι δύο προηγούμενες ημερίδες#GrowYourBusiness - MeetTheExpertsσε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, όπου συμμετείχαν συνολικάπερισσότεροι από 800επαγγελματίες από τους κλάδους του εμπορίου, των τροφίμων/ποτών, της λιανικής πώλησης, του τουρισμού κ.ά..

Στο microsite της δράσης οι επαγγελματίες μπορούν, επιπλέον, να βρουν χρήσιμα άρθρα και βίντεο, για τεχνολογικά νέα που αφορούν στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, με στόχο την εκπαίδευση και την καλύτερη ενημέρωση τους.

 

 

Η COSMOTE, αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα σύγχρονα ψηφιακά μέσα,συνεχίζει να στηρίζει ενεργά την ανάπτυξη των επιχειρήσεων,συμβάλλοντας σε έναν κόσμο, καλύτερο για όλους.

-Η δωρεάν ημερίδα της COSMOTE που προσφέρει έμπνευση & ιδέες στους ελεύθερουςεπαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

- Δηλώσεις δωρεάν συμμετοχής στο www.growyourbusiness.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ