Μόδα Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020: Οι τάσεις που θα φορεθούν τη νέα σεζόν

Δείτε όλες τις τάσεις της νέας σεζόν!

Έφτασε λοιπόν εκείνη η εποχή του χρόνου που θα μιλήσουμε για τις κορυφαίες τάσεις στη μόδα για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2019 – 2020, όπως τις παρουσίασαν οι διάσημοι οίκοι. Πρόκειται τόσο για προτάσεις διαχρονικές όπως τα τζιν, αλλά και πιο ιδιαίτερες που θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στους δρόμους του κόσμου.

Αν λοιπόν αναρωτιέστε τι θα φορεθεί περισσότερο στο φετινό φθινοπωρινό και χειμωνιάτικο ντύσιμο, η λίστα που ακολουθεί θα σας δώσει μια ιδέα για τα κορυφαία γυναικεία ρούχα της σεζόν. Όπως θα δείτε, οι εποχές των 70’s και 90’s επιστρέφουν δυναμικά, με το ροκ – πανκ στυλ να αποτελεί μεγάλη τάση. Παράλληλα, τα βολάν, οι διαφάνειες και τα φουσκωτά μανίκια διατηρούνται στην κορυφή, ενώ πολλοί ήταν οι σχεδιαστές που εισήγαγαν στα fashion trends το Military και το Safari style.

Ανακαλύψτε ποια θα είναι τα στυλ ντυσίματος που θα κυριαρχήσουν και κάντε κάθε σας εμφάνιση εντυπωσιακή και μοδάτη χρησιμοποιώντας ρούχα που υπάρχουν ήδη στην ντουλάπα σας. Εναλλακτικά, κάντε μια μικρή ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας με στυλάτες αγορές σύμφωνα με τις κορυφαίες τάσεις της περιόδου!

Τα ρούχα που είναι στη μόδα τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020

Δείτε τη λίστα με τις προτάσεις διάσημων οίκων μόδας όπως Chanel, Dior, Gucci και άλλων για τα γυναικεία ρούχα που θα φορεθούν κατά κόρον τη φετινή φθινοπωρινή και χειμωνιάτικη σεζόν, σύμφωνα με όσα είδαμε στις πασαρέλες της εβδομάδας μόδας στο Μιλάνο, το Παρίσι, το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη.

Ρούχα εμπνευσμένα από τη δεκαετία των 70’s

Μόδα Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (1)

Το ντύσιμο των 70’s και το κομψό Βourgeois style επιστρέφει δυναμικά. Επομένως, τα παντελόνια καμπάνα, τα γιλέκα και τα κοτλέ κατέχουν κυρίαρχη θέση στην φθινοπωρινή και χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα του 2019 – 2020. Εξίσου αισθητή θα κάνουν όμως την παρουσία τους τα ζιβάγκο, όπως και τα μακριά μπουφάν.

Με βασικά χρώματα σε θερμές γήινες αποχρώσεις του καφέ, μπεζ, χακί και όχι μόνο, οι διάσημοι οίκοι παρουσίασαν στις εβδομάδες μόδας τις top τάσεις για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα 2019 – 2020, που είναι εμπνευσμένες από την συγκεκριμένη εποχή.

Η πανκ, ροκ μόδα της δεκαετίας των 90’s επιστρέφει

Μόδα Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (2)

Η μόδα της δεκαετίας του ’90 παραμένει δημοφιλής για τις δροσερές εποχές του χρόνου. Πρόκειται για ένα casual look με στοιχεία πανκ, ροκ στυλ ντυσίματος που συνδυάζεται εκπληκτικά με ένα επιμελώς ατημέλητο hairstyling και μακιγιάζ.

Τα σκισμένα παντελόνια, τα t-shirt με στάμπες από αγαπημένα συγκροτήματα, αλλά και το layering με τζιν και καρό υφάσματα αποτελούν χαρακτηριστικές λεπτομέρειες για το τέλειο σύνολο των 90’s.

Εξίσου όμως αγαπημένα είναι και τα camisole φορέματα (τύπου lingerie). Τα λεγόμενα και slip dressφουστάνια που φοριούνται σκέτα, είτε σε συνδυασμό με t-shirt ή ζιβάγκο από μέσα. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε από πάνω ένα μακρυμάνικο πουκάμισο, τζιν μπουφάν ή biker jacket και να δημιουργήσετε ένα εκθαμβωτικό 90’s σύνολο.

Φθινοπωρινά / χειμωνιάτικα φαρδιά παντελόνια, ζιπ κιλότ και γυναικεία κοστούμια με slouchy παντελόνια

Μόδα Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (3)

Τα κομψά και business look γυναικεία κοστούμια που παρουσιάστηκαν από τους διάσημους οίκους μόδας γι’ αυτή τη σεζόν αποπνέουν μια πιο άνετη και χαλαρή διάθεση. Συνοδεύονται από τα τοπ για την εποχή φαρδιά παντελόνια. Έτσι, τα αυστηρά, στενά και εφαρμοστά κομμάτια δίνουν δυναμικά την θέση τους σε πιο ανάλαφρα στυλ ντυσίματος για το γραφείο και όχι μόνο.

Τα φαρδιά παντελόνια ωστόσο δεν θα τα δούμε μόνο σε κοστούμια. Πρόκειται για μια τάση της μόδας για το Φθινόπωρο / Χειμώνα που μπορεί να σταθεί και μόνη της, αφού το σχέδιο αυτό συνδυάζεται πολύ εύκολα και είναι άνετο για όλες τις ώρες της ημέρας. Πολλές φορές διαθέτει και έναν boho αέρα. Αν βέβαια το ταιριάξετε με το ανάλογο business chic τοπ, είτε με ένα πιο πανκ style μπλουζάκι, μπορεί να μεταμορφωθεί πλήρως.

Σε περίπτωση όμως που ψάχνετε για κάτι πιο ιδιαίτερο, επενδύστε σε μια ζιπ κιλότ σε συνδυασμό με σακάκι ή όχι. Η μοντέρνα αυτή εκδοχή παντελονιού έχει γίνει πολύ δημοφιλής τον τελευταίο καιρό.

Μακριές φούστες και πλισέ σχέδια στη μόδα για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2019 – 2020

Μόδα Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (4)

Για τις πιο θηλυκές και ρομαντικές εμφανίσεις της εποχής, οι κορυφαίοι σχεδιαστές πρότειναν τις μακριές φούστες, με τις πλισέ να κατέχουν την πιο υψηλή θέση.

Το γυναικείο αυτό κομμάτι ρουχισμού είναι ιδανικό για κάθε ώρα και κάθε περίσταση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για casual, αλλά και επίσημες εμφανίσεις, στις οποίες top επιλογή είναι η σατέν μακριά φούστα.

Πάρτε ιδέες μέσα από το αφιέρωμα: 30 τέλειοι συνδυασμοί με πλισέ φούστα για κάθε στυλ ντυσίματος.

Το δερμάτινο κάνει δυναμική εμφάνιση σε φορέματα, παντελόνια, κοστούμια, αλλά και μακριά παλτό

Μόδα Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (5)

Ένα από τα υλικά που χρησιμοποίησαν κατά κόρον οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας είναι και το δέρμα. Ο τρόπος που το χειρίστηκαν έκανε τα ρούχα τους να δείχνουν μαλακά και άνετα στην εφαρμογή τους. Θα το δούμε λοιπόν να αποτελεί ένα must have τόσο σε φορέματα, παντελόνια και κοστούμια για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνα, όσο και σε παλτό.

Εξάλλου είναι γνωστό πως το δέρμα και κυρίως στο μαύρο του χρώμα αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά υλικά για ένα πανκ – ροκ ντύσιμο, εμπνευσμένο από τη δεκαετία των 90’s.

Πλεκτά ρούχα για ζεστασιά και στυλ

Μόδα Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (6)

Τα πιο ζεστά και χουχουλιάρικα ρούχα της εποχής δεν είναι άλλα από τα πλεκτά. Σε φορέματα, πουλόβερ, αλλά και ζακέτες, το πλεκτό αποτελεί ένα από τα κατεξοχήν φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Θα το δούμε να φοριέται σε διάφορες πλέξεις, χρώματα, αλλά και prints, όπως είναι οι κλασσικοί ρόμβοι και το καρό.

Διακοσμητικά βολάν και φτερά στα γυναικεία ρούχα της σεζόν

Μόδα Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (7)

Το βολάν και τα φτερά αποτελούν βασικά διακοσμητικά στοιχεία για την περίοδο αυτή. Κοσμούν κάθε είδος ρουχισμού, κάποιες φορές με διακριτικές πινελιές και άλλες με μεγαλύτερες, σχεδόν υπερβολικές.

Πιο συγκεκριμένα, το Φθινόπωρο και το Χειμώνα 2019 – 2020 το ρομαντικό βολάν θα κάνει την εμφάνιση του σε μπλούζες και φορέματα, στολίζοντας τα μανίκια και τους ώμους. Αν όμως λατρεύετε τα πιο ξεχωριστά στυλ ντυσίματος, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα κολάρο από βολάν που θα αποτελέσει κορυφαία τάση.

Επίσης, οι μακριές φούστες με επίπεδα εξ ολοκλήρου από βολάν θα αποτελέσουν ένα από τα γυναικεία ρούχα που θα ξεχωρίσουν στους δρόμους του κόσμου. Γιατί λοιπόν να μην το τολμήσετε κι εσείς; Απλά αν το κάτω μέρος του σώματος σας είναι πληθωρικό, έχετε υπόψιν σας πως το σχέδιο αυτό τείνει να προσθέτει όγκο.

Τα φτερά σε όλα τα μεγέθη θα είναι εξίσου must. Οι διάσημοι μόδιστροι θέλησαν να τα χρησιμοποιήσουν ως βασικό διακοσμητικό στοιχείο σε φορέματα, μπλούζες, αλλά και πανωφόρια, ενώ δεν ήταν λίγες και οι δημιουργίες με ιδιαίτερα σχέδια σε φτερωτά κασκόλ.

Μοντέρνοι κορσέδες και ρούχα τύπου πιτζάμας στη μόδα για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2019 – 2020

Μόδα Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (8)

Ένα ακόμη στοιχείο που θα χαρακτηρίσει τη φθινοπωρινή και χειμερινή μόδα φέτος είναι οι μοντέρνοι κορσέδες. Φορέστε τον πάνω από μια μπλούζα ή ένα πουκάμισο, είτε συνδυάστε τον με ένα φόρεμα. Όποιο κι αν είναι το στυλ ντυσίματος που θα επιλέξετε, ο κορσές θα προσθέσει ένα πιο σαγηνευτικό και κομψό ύφος. Μπορεί να συνδυαστεί κάλλιστα τόσο με το καθημερινό, όσο και με το βραδινό look, ανάλογα με το σχέδιο του.

Αντίστοιχα, ξεχωριστή τάση για την εποχή αποτελούν τα ρούχα που μοιάζουν με πιτζάμες. Σατέν φορέματα τύπου lingerie, αλλά και μπλούζες με κουμπιά σε συνδυασμό με παντελόνι μπορούν να κάνουν τις βραδινές εξόδους σας πολύ ιδιαίτερες. Πρόκειται βέβαια για ένα άνετο στυλ ντυσίματος που δεν τολμούν εύκολα οι γυναίκες, ωστόσο το έχουμε δει και στο παρελθόν να φοριέται πολύ. Μια από τις ένθερμες υποστηρίκτριες της πιτζάμας ως ρούχο είναι και η Sarah Jessica Parker.

Φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα φορέματα τύπου σωλήνα, με κοψίματα, αλλά και φουσκωτά Meringue Dress

Μόδα Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (9)

Τα φουστάνια αποτελούν πάντα μια από τις αγαπημένες θηλυκές επιλογές, ιδιαίτερα για επίσημες εμφανίσεις. Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά που θα κάνουν ένα φόρεμα μοντέρνο και σχεδιασμένο σύμφωνα με όσα προστάζει η μόδα το φετινό Φθινόπωρο / Χειμώνα;

Στην κορυφή βρίσκονται τα φορέματα με κοψίματα, τα λεγόμενα και cutouts. Πρόκειται για φουστάνια που έχουν ανοίγματα στα πλάγια της μέσης, στις μασχάλες και σε διάφορα άλλα σημεία τους. Τα μικρά ή μεγάλα αυτά σκισίματα αποκαλύπτουν το δέρμα, δημιουργώντας μυστήριο.

Από εκεί και πέρα, όπως και στην προηγούμενη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι, τα φουσκωτά φορέματα (meringue dress), θα αποτελέσουν μια ιδιαίτερη πρόταση για μια βραδινή – επίσημη έξοδο. Κομψά, εντυπωσιακά και πολύ επιβλητικά, τα φουστάνια αυτά θα σας κάνουν μαγευτική σε έναν γάμο ή μια επίσημη εκδήλωση. Βέβαια, ίσως δεν είναι ιδανική επιλογή αν πρόκειται να κινηθείτε πολύ ή να χορέψετε.

Τέλος, τα φορέματα τύπου σωλήνα, που ονομάζονται column dresses, δεν τονίζουν τις καμπύλες, καθώς το σχέδιο τους είναι ίσιο και μονοκόμματο. Είναι όμως κατάλληλα για κάθε σωματότυπο. Κολακεύουν τόσο τις κομψές σιλουέτες, όσο και τις γυναίκες που θέλουν να επιμηκύνουν και να λεπτύνουν το σώμα τους.

Ρούχα με ασύμμετρη λαιμόκοψη ή επιβλητικές βάτες

Μόδα Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (10)

Μια τάση που παραμένει στην κορυφή και για το Φθινόπωρο / Χειμώνα είναι η ασύμμετρη λαιμόκοψη. Αυτό σημαίνει πως τα ρούχα (μπλούζες και φορέματα) με έναν ώμο θα φορεθούν κατά κόρον και αυτή την περίοδο. Το σχέδιο τους είναι πολύ ξεχωριστό και προσθέτει στην θηλυκή σιλουέτα κομψότητα, αλλά και σαγηνευτικό ύφος.

Εξίσου όμως must για τη σεζόν αυτή θα είναι και οι έντονες και επιβλητικές βάτες που θα ενσωματωθούν σε πανωφόρια, σακάκια, αλλά και ρούχα. Εσείς θα το τολμούσατε;

Τα φουσκωτά μανίκια παραμένουν στη μόδα και το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2019 – 2020

Μόδα Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (11)

Άλλο ένα fashion trend που θα συνεχίσει να αποτελεί τάση και αυτή την εποχή είναι τα φουσκωτά μανίκια. Θα τα δούμε να κοσμούν τα πάντα, από σακάκια και μπλουζάκια μέχρι φορέματα και πανωφόρια. Το ξεχωριστό αυτό διακοσμητικό στοιχείο θυμίζει κάτι από την δεκαετία των 60’s, χαρίζοντας παράλληλα μια ρετρό και κομψή εμφάνιση σε ένα φθινοπωρινό ή χειμωνιάτικο ντύσιμο.

Ζεστό ντύσιμο με κοτλέ, βελούδο, fleece και καπιτονέ υφές

Μόδα Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (12)

Οι εποχές του Φθινοπώρου και του Χειμώνα χρειάζονται ρούχα ζεστά για να μας προστατεύσουν από τις χαμηλές θερμοκρασίες. Ποια είναι όμως αυτά που θα φορεθούν περισσότερο φέτος;

Ο λόγος για το κοτλέ, το χοντρό αυτό ύφασμα με την ιδιαίτερη ανάγλυφη κάθετη ρίγα που μπορούμε να δούμε τόσο σε ρούχα όσο και σε πανωφόρια. Συνήθως είναι πιο casual και χρησιμοποιείται σε καθημερινά – πρωινά ή απογευματινά look.

Αντίστοιχα κάζουαλ είναι και το fleece ύφασμα. Το ζεστό αυτό, μαλακό και χνουδωτό υλικό που θυμίζει γούνα, είναι συνθετικό και όχι φυσικό. Μπορεί να συνδυαστεί όμορφα με τζιν αλλά και με βαμβακερά ρούχα.

Εξίσου ιδανικό ύφασμα για την εποχή είναι και το βελούδο. Θεωρείται πιο πολυτελές και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες, ακόμη και στις βραδινές εμφανίσεις.

Τέλος, ο συνδυασμός περισσοτέρων υφασμάτων μπορεί να οδηγήσει στο ζεστό καπιτονέ. Πολλοί ήταν μάλιστα οι διάσημοι οίκοι μόδας που το χρησιμοποίησαν αυτή τη σεζόν ως τεχνική για να δημιουργήσουν πανωφόρια, μπλούζες, αλλά και ολόσωμες φόρμες.

Το τζιν ύφασμα παραμένει στην κορυφή των τάσεων για μια ακόμη σεζόν

Μόδα Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (13)

Πρόκειται για μια διαχρονική αξία που δεν φεύγει από τη μόδα. Παραμένοντας λοιπόν στην κορυφή και το Φθινόπωρο / Χειμώνα, το τζιν ύφασμα θα συνεχίσει να δείχνει τον δυναμικό του χαρακτήρα τόσο στις πρωινές, όσο και στις βραδινές μας εμφανίσεις.

Τζιν παντελόνια, φούστες, αλλά και πανωφόρια θα κυκλοφορούν σε ελαφρώς πιο σκούρες από τις καλοκαιρινές αποχρώσεις, δίνοντας μας την ευκαιρία για δημιουργία εντυπωσιακών άνετων και κομψών συνόλων.

Αν μάλιστα είστε λάτρεις του συγκεκριμένου υφάσματος μπορείτε να επενδύσετε και σε ένα total denim look, φορώντας ένα τζιν πουκάμισο πάνω από το παντελόνι ή τη φούστα σας.

Χακί και γήινα military look

Μόδα Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (14)

Μια από τις τάσεις που ξεχώρισαν στις φετινές φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες πασαρέλες ήταν και το στρατιωτικό ντύσιμο. Πρόκειται για γυναικεία ρούχα σε χρώματα χακί, μπεζ, καφέ και γενικότερα γήινα, που θυμίζουν στρατιωτικές στολές.

Το military look είναι πολύ δημοφιλές στις γυναίκες και επιστρέφει δυναμικά στη μόδα φέτος, κατακλύζοντας τους δρόμους.

Κομψές εμφανίσεις με σαφάρι στυλ ντυσίματος

Μόδα Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (15)

Άλλο ένα ιδιαίτερο fashion look που επιστρέφει αυτή την περίοδο είναι το σαφάρι. Αν και γενικότερα πολλές το θεωρούμε καλοκαιρινό, οι κορυφαίοι σχεδιαστές θέλησαν να το εισάγουν στη φθινοπωρινή και χειμωνιάτικη κολεξιόν τους. Πρόκειται για ρούχα σε γήινες αποχρώσεις που παραπέμπουν σε εξερεύνηση της άγριας φύσης και αποτελούν βασικά κομμάτια για ένα πετυχημένο safari outfit.

Πολύ χαρακτηριστικά είναι τα παντελόνια και τα ελαφριά μπουφάν με τσέπες, καθώς και τα ανάλαφρα μπλουζάκια. Επίσης, τα φαρδιά – loose style παντελόνια που όπως αναφέραμε είναι must για τη σεζόν μπορούν να αποτελέσουν βασικό στοιχείο για την τέλεια σαφάρι εμφάνιση.

Κι αν θέλετε να πάτε ένα βήμα παραπέρα το μοντέρνο και στυλάτο ντύσιμο σας, ολοκληρώστε με ένα καπέλο.

Το tweed θα φορεθεί πολύ το Φθινόπωρο και το Χειμώνα 2019 – 2020

Μόδα Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (16)

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά υλικά του οίκου Chanel, το οποίο χρησιμοποίησαν και άλλοι διάσημοι σχεδιαστές μόδας για τη σεζόν αυτή είναι το tweed. Είναι ζεστό και πολύ cozy, ενώ μπορεί να αποτελέσει την τέλεια επιλογή και για ντύσιμο γραφείου, αφού αποπνέει κομψότητα και θηλυκότητα.

Θα το δούμε να κυκλοφορεί σε γυναικεία κοστούμια με παντελόνι ή φούστα, αλλά και σε μεμονωμένα κομμάτια ή φορέματα. Με χαρακτηριστική απόχρωση στο τουίντ το ασπρόμαυρο, αλλά και την μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που μπορεί να έχει το συγκεκριμένο μάλλινο ύφασμα, μπορείτε να κάνετε πολλές εντυπωσιακές και chic εμφανίσεις.

Animal prints πάντα στη μόδα

Μόδα Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (17)

Ένα από τα prints που θα συνεχίσει να είναι στη μόδα και αυτή τη σεζόν είναι το animal, με το ζεβρέ, το φίδι, το τιγρέ και το λεοπάρ να κατέχουν τις κορυφαίες θέσεις στη λίστα. Καθένα από τα παραπάνω σχέδια διαθέτει την δική του ιδιαιτερότητα και θα το δούμε να κοσμεί όλα τα γυναικεία ρούχα, αλλά και τα αξεσουάρ της σεζόν.

Δείτε περισσότερα για το πως να φορέσετε το σχέδιο φίδι στα ρούχα για άψογο στυλ.

Τα Tie-Dye και τα ρούχα με Watercolor παραμένουν στην κορυφή και αυτή την εποχή

Μόδα Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (18)

Η τάση του ξεβαμμένου χρώματος που άνθισε τη δεκαετία των 90s θα συνεχίσει να είναι must την περίοδο του Φθινοπώρου και του Χειμώνα, προσαρμοσμένη βέβαια στη νέα γκάμα χρωμάτων.

Μαζί της έρχεται και το watercolor print. Πρόκειται για ένα παιχνιδιάρικο μοτίβο που θυμίζει νερομπογιές, νερά μαρμάρου και διάσπαρτες πινελιές χρωμάτων, δημιουργώντας ένα πιο ιδιαίτερο σχέδιο.

Φλοράλ, πουά, οριζόντιες γραμμές, λαχούρι και houndstooth θα είναι must για το Φθινόπωρο / Χειμώνα

Μόδα Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (19)

Τα φθινοπωρινά σχέδια λουλουδιών, το polka dot (γνωστό ως πουά) και οι οριζόντιες ρίγες είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή prints που θα είναι στη μόδα τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020. Από μόνα τους μπορούν να μεταμορφώσουν πλήρως ένα ντύσιμο, δίνοντας του πιο ενδιαφέρον ύφος. Αν βέβαια ανήκετε στις τολμηρές που τους αρέσει να σετάρουν διαφορετικά μοτίβα μεταξύ τους, τότε το πουά με τις ρίγες σίγουρα θα είναι μια από τις προτάσεις που θα θέλετε να δοκιμάσετε.

Από εκεί και πέρα, το λαχούρι που αποτέλεσε κορυφαία τάση την Άνοιξη / Καλοκαίρι, θα συνεχίσει να φοριέται και αυτή την περίοδο. Θα το δούμε λοιπόν να κοσμεί μπλούζες, φορέματα, φούστες, αλλά και κάθε είδους γυναικείο ρούχο, κάνοντας το μοντέρνο και εντυπωσιακό.

Τέλος, το houndstooth μετά από μια σεζόν απουσίας από τη μόδα επιστρέφει και κάνει αισθητή την παρουσία του. Πρόκειται για ένα συνήθως φθινοπωρινό και χειμωνιάτικο μοτίβο που βλέπουμε σε παλτό, αλλά και παντελόνια. Ωστόσο υπάρχουν σχεδιαστές που το χρησιμοποιούν και σε μπλούζες, αλλά και αξεσουάρ.

Καρό πριντς και ρόμβοι θα κοσμούν τα φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα ρούχα της σεζόν

Μόδα Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (20)

Ένα ακόμη διαχρονικό και αγαπημένο μοτίβο με πολλές παραλλαγές, το οποίο παραμένει στην κορυφή των τάσεων και στη μόδα Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020, είναι το καρό. Plaid, tartan, check ή σκοτσέζικο, το καρό σχέδιο στα ρούχα θα φορεθεί πολύ και αυτή τη σεζόν. Υιοθετήστε το και δημιουργήστε μοντέρνα ντυσίματα για όλες τις ώρες της ημέρες!

Πέρα όμως από τα κλασσικά αυτά τετράγωνα, χαρακτηριστικό print για την περίοδο είναι και οι ρόμβοι. Τους έχουμε δει πολλές φορές να κοσμούν τα γυναικεία πουλόβερ, αλλά και τις φθινοπωρινές – χειμωνιάτικες μπλούζες.

40 τέλειοι συνδυασμοί ρούχων με καρό πουκάμισο, παντελόνι ή φούστα για να πάρετε ιδέες.

Τα πανωφόρια που θα είναι στην μόδα το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα 2019 – 2020

Μόδα Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020 (21)

Κάπες: Το ιδιαίτερο αυτό πανωφόρι είναι κομψό και πολύ στυλάτο. Προσθέτει έναν αέρα μυστηρίου στο γυναικείο ντύσιμο και μπορείτε να το βρείτε τόσο σε κοντό, όσο και σε μακρύ μήκος. Το χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι η έλλειψη μανικιών.

Ψεύτικες γούνες και πανωφόρια με γούνα στο γιακά και τα μανίκια: Το πολυτελές σε όψη αυτό οικολογικό πανωφόρι, από συνθετικό ή ανακυκλωμένο υλικό, δεν θα μπορούσε να λείπει από τα fashion trends της εποχής. Είναι κομψό και ιδανικό για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα. Είτε πρόκειται για ένα κοντό γουνάκι ή για ένα μακρύ γούνινο παλτό, το look σας μπορεί να εντυπωσιάσει. Αν πάλι το εξ ολοκλήρου χνουδωτό παλτό δεν είναι του γούστου σας, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο με γούνινες λεπτομέρειες στο γιακά ή τα μανίκια που είναι εξίσου must για φέτος.

Παλτό με επένδυση γούνας: Τα μπουφάν ή τα παλτό με την εσωτερική γούνα από δέρμα προβάτου θα φορεθούν και το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2019 – 2020. Πρόκειται για ένα πανωφόρι που αποπνέει τον αέρα των 70’s, αλλά έχει διαχρονική αξία σύμφωνα με το beautetinkyriaki

Καμπαρντίνες: Το φθινοπωρινό αυτό λεπτό πανωφόρι δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται στην λίστα με τα κορυφαία για τη σεζόν. Είναι κομψό και ιδανικό τόσο για πρωινές, όσο και για βραδινές εμφανίσεις. Το χαρακτηριστικό διακοσμητικό στοιχείο που θα δώσει άλλο αέρα στη καμπαρντίνα του 2019 είναι το κομμάτι υφάσματος που πέφτει στους ώμους και δημιουργεί ένα προστατευτικό για το νερό, αλλά και ένα ενδιαφέρον σχέδιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ