Ορκωμοσία Πατούλη; Τα βλέμματα έκλεψε η σύζυγός του Μαρίνα – Πολύ αδυνατισμένη με χρυσαφί - λευκό ανσάμπλ (φωτό)

Το εντυπωσιακό φόρεμα της Μαρίνας...
 

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η τελετή ορκωμοσίας του νέου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και του Περιφερειακού Συμβουλίου στο κατάμεστο χώρο του αίθριου στο Ζάππειο Μέγαρο, χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου, παρουσία μελών της κυβέρνησης, βουλευτών, ευρωβουλευτών, εκπροσώπων της Εκκλησίας, των Σωμάτων Ασφαλείας, των Τριών Όπλων, περιφερειαρχών, δημάρχων, εκπροσώπων θεσμικών φορέων, επιχειρηματιών, διπλωματικών αντιπροσωπειών .κ.λ.π, ενώ τοποθετήθηκαν και οι επικεφαλής όλων των παρατάξεων.

«Ο Γιώργος Πατούλης μαζί με το Περιφερειακό Συμβούλιο αποτελεί εγγύηση για να καταστεί η Περιφέρεια Αττικής πυλώνας ανάπτυξης, υποδοχής επενδύσεων, κοινωνικής συνοχής και δράσεων για την εξυπηρέτηση των πολιτών» τόνισε στην ορκωμοσία της Νέας Περιφερειακής Αρχής ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο υπουργός Εσωτερικών υπογράμμισε την απόφαση του υπουργείου και συνολικά της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη «να συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις στο έργο της Περιφέρειας Αττικής».

Από την πλευρά του ο νέος περιφερειάρχης επισήμανε ότι «σήμερα η Αττική κάνει μία Νέα Αρχή» και δήλωσε την αποφασιστικότητά του να αναδείξει την Αττική «με ενότητα συνεργασία, συναπόφαση και τον πολίτη πρωταγωνιστή», σε μία από τις ισχυρότερες Περιφέρειες της Ευρώπης.

Τη συνεργασία «θα επιδιώξουμε από την πρώτη μέρα που θα αναλάβουμε τα καθήκοντά μας, δήλωσε κατηγορηματικά και ο Γ. Πατούλης: «Δεν θα επιτρέψουμε διχασμούς». Εξάλλου επικαλούμενος τη σημερινή επέτειο συμπλήρωσης 70 χρόνων από τη λήξη του εμφύλιου που αποτελεί μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του ελληνικού έθνους, τόνισε πως «είναι μια μέρα που πρέπει να θυμίζει σε όλους πόσο μπορεί να βλάψει τον τόπο ο διχασμός και ο διαχωρισμός των ανθρώπων σε δεξιούς , αριστερούς και κεντρώους». «Προτεραιότητα μας θα είναι ο πολίτης».

Ο κ. Πατούλης υπογράμμισε πως πυξίδα για τη λήψη αποφάσεων θα είναι ο ουσιαστικός διάλογος, η ενότητα, η συναίνεση και η συνεργασία, με προτεραιότητα τον πολίτη της Αττικής.

Η σύζυγός του Μαρίνα, βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του και δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνηση της, ενώ έλαμπε στο λευκό - χρυσό φόρεμα που επέλεξε για την ξεχωριστή βραδιά! 

Δείτε όλες τις φωτό στο Slide Show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ