Γιατί σκότωσε το 12χρονο παιδί της & ήθελε να αυτοκτονήσει; - H οικογενειακή τραγωδία στην Κύπρο

Ομολόγησε τον φόνο η 40χρονη... 

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στο Γέρι, το απόγευμα της Πέμπτης, όταν μητέρα φέρεται να σκότωσε τον 12χρονο γιο της και ακολούθως να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Από την απόπειρα αυτοκτονίας η γυναίκα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα είναι αλλοδαπή και ο σύζυγός της Ελληνοκύπριος. 

Η γυναίκα φέρεται να σκότωσε το παιδί της με μαχαίρι και με τον ίδιο τρόπο να αποπειράθηκε ακολούθως να θέσει τέρμα στη ζωή της.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγος της γυναίκας φέρεται να τους έψαχνε από το πρωί. Χτυπούσε την πόρτα και δεν του άνοιγαν, ούτε κατάφερνε να ξεκλειδώσει την είσοδο

. Όταν κατάφερε να εισέλθει στο σπίτι, με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής, βρήκε το παιδί νεκρό και τη σύζυγό του τραυματισμένη.

 Η γυναίκα, που κατάγεται από το Καζακστάν, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας της να είναι εκτός κινδύνου. Έχει ήδη παραδεχθεί το έγκλημα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ, Νεόφυτος Σιάηλος, από τις πρώτες εξετάσεις που έγιναν και ανακρίσεις, διαπιστώθηκε πως η μητέρα αντιμετώπιζε διάφορα ιατρικά προβλήματα. «Φαίνεται να έχουμε μπροστά μας μία οικογενειακή τραγωδία», πρόσθεσε.

Στη σκηνή, όπως είπε, εντοπίστηκαν αιχμηρά αντικείμενα τα οποία φαίνεται να χρησιμοποιήθηκαν για την υπόθεση που διερευνώνται.

Σημειώνεται πως το παιδάκι είναι ηλικίας 12 ετών, ενώ ο σύζυγός της και πατριός του παιδιού, είναι αστυνομικός στο επάγγελμα και ηλικίας 52 ετών σύμφωνα με το philenews.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον κ. Σιάηλο, το παιδί εντοπίστηκε στο κρεβάτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγόρι φέρει θανάσιμα τραύματα στον λαιμό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ