Cherchez la femme σε νοσοκομείο της Κύπρου: 2 γιατροί ήρθαν στα χέρια με μπουνιές – Ερωτευμένοι και οι 2 με την ίδια νοσοκόμα

Επεισόδιο με πρωταγωνιστές δύο γιατρούς έγινε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου στη Κύπρο, για τα μάτια μάλιστα, μιας νοσοκόμας.

 

Γιατροί πιάστηκαν στα χέρια στο Νοσοκομείο Πάφου – Μετέτρεψαν γραφείο σε… ρινγκ αφού δεν έμειναν στη λεκτική αντιπαράθεση – Έπεσαν μέχρι και μπουνιές – Προσπαθούσαν να τους χωρίσουν συνάδελφοι τους στο Νοσοκομείο

Ένα περιστατικό από αυτά που δεν αντικρύζει κανείς συχνά σε κρατικά νοσηλευτήρια… Και ευτυχώς δηλαδή!

Προσωπικές διαφορές μεταξύ δύο γιατρών στο Νοσοκομείο Πάφου είχαν ως κατάληξη άγριο καυγά, που περιελάβανε μέχρι και μπουνιές. Και αυτά για τα μάτια μιας νοσοκόμας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί όταν μετά από λογομαχία μεταξύ των δύο, στήθηκε τρικούβερτος καβγάς στο γραφείο ενός εκ των δύο γιατρών.

Σημειώνεται ότι για αρκετή ώρα άλλα μέλη του προσωπικού, γιατροί και νοσηλευτές, προσπαθούσαν να τους χωρίσουν. Πάντως όπως μας αναφέρθηκε από το επεισόδιο βγήκαν και οι δύο με αρκετούς μώλωπες.

Όπως πληροφορούμαστε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία δεν έχει γίνει και φαίνεται πως ούτε πρόθεση υπάρχει από τους δύο γιατρούς για κάτι τέτοιο, αφού όπως φαίνεται αμφότεροι επιθυμούν να μην δώσουν μεγαλύτερες διαστάσεις στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ