«Ήμουν 17 όταν έκανα σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου»: Με εξανάγκασε η προαγωγός του παιδεραστή Επστάιν - Να καταθέσει ενόρκως (φωτό)

Ζητά από τον Δούκα της Υόρκης να «ομολογήσει».

 

Ένα από τα θύματα του Τζέφρι Έπσταϊν επανέλαβε τις κατηγορίες της κατά του πρίγκιπα Άντριου, ότι υποχρεώθηκε δηλαδή να κάνει σεξ μαζί του, τονίζοντας ότι ο μεσαίος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ «ξέρει πολύ καλά τι έχει κάνει». Τον κάλεσε, μάλιστα, να βγει και να μιλήσει για την υπόθεση.

Μιλώντας έξω από δικαστήριο στη Νέα Υόρκη, η Βιρτζίνια Τζιούφρι προέτρεψε τον Δούκα της Υόρκης να «ομολογήσει». Το μέλος της βασιλικής οικογένειας έχει κατηγορηματικά αρνηθεί τις κατηγορίες πως εμπλεκόταν σε σεξουαλική κακοποίηση ή άλλα αδικήματα μαζί με τον Έπσταϊν.

Το 2015 σε μήνυσή της είχε ισχυριστεί ότι υποχρεώθηκε όταν ήταν 17 ετών να κάνει σεξ με τον Άντριου στο Λονδίνο καθώς και με άλλους άλλους φίλους του Αμερικανού χρηματιστή.

Μιλώντας στο δικαστήριο την Τρίτη, εξέφρασε τη λύπη της που η αυτοκτονία του χρηματιστή της στέρησε την ευκαιρία για δικαιοσύνη. Όπως είπε, «οι ελπίδες μου συνετρίβησαν και τα όνειρά μου εκλάπησαν».

Το μήνυμα της Τζιούφρι σύμφωνα με την The Sun προς τον Δούκα της Υόρκης έρχεται μετά τις επανειλημμένες ανακοινώσεις των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ ότι ο πρίγκιπας Άντριου είναι «σοκαρισμένος» από τις καταγγελίες κατά του Έπσταϊν και ότι ουδέποτε διέπραξε κάτι κακό.

Χθες η Τζιούφρι μίλησε μαζί με δεκάδες άλλες γυναίκες που υποστηρίζουν ότι ο Τζέφρι Επστάιν τις κακοποίησε σεξουαλικά. 
 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ