August Inselkammer Jr: Ο Γερμανός μεγιστάνας της μπύρας που σκοτώθηκε με την οικογένεια του στην αεροπορική τραγωδία στην Μαγιόρκα - Πετούσε για να γιορτάσει τα γενέθλια του (φώτο)

Το μοιραίο ελικόπτερο τον πήγαινε σε πολυτελές εστιατόριο για να γιορτάσει τα γενέθλια του

Μία πολύ γνωστή οικογένεια της Γερμανίας είναι ανάμεσα τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας που συνέβη την Κυριακή στη Μαγιόρκα.

Ο Γερμανός επιχειρηματίας  August Inselkammer Jr , η γυναίκα του Κριστίνα και τα δύο παιδιά τους, ο Μαξ ,11 ετών και η Σόφι 9 ετών, σκοτώθηκαν όταν το ελικόπτερο,  που τους πήγαινε σε ένα ακριβό εστιατόριο για ένα επίσημο γεύμα γενεθλίων, συγκρούστηκε με ένα μικρό αεροπλάνο το μεσημέρι της Κυριακής.

Νεκρός είναι και ο Ιταλός  πιλότος του ελικοπτέρου  Cedric Leoni , ο οποίος εργαζόταν για μια γερμανική εταιρεία που ονομάζεται Rotorflug  και εδρεύει στη Μαγιόρκα. Οι δύο Ισπανοί που επέβαιναν στο μικρό αεροπλάνο που προκάλεσε τη σύγκρουση είναι επίσης νεκροί.

Τα ονόματα τους δόθηκαν εχθές στη δημοσιότητα . Πρόκειται για τον πιλότο  Juan Jose Vidal και τον φίλο του Gustavo Serrano.

Ο  August Inselkammer Jr ήταν γόνος μίας πολύ γνωστής και πλούσιας οικογένειας επιχειρηματιών ζυθοποιίας και πήγαινε για φαγητό με την οικογένεια του και με φίλους σε ένα πολυτελές εστιατόριο στο Camp de Mar κοντά στο Andratx, όταν σκοτώθηκε.

Από ειρωνεία της τύχης, ο August Inselkammer επέλεξε αυτό το ελικόπτερο από τα δύο που ήρθαν να τους πάρουν από το πολυτελές ξενοδοχείο  La Reserva Rotana Manacor, που βρίσκεται κοντά στη βίλα της οικογένειας Inselkammer , γιατί το άλλο του φαινόταν πολύ μικρό.

Δεν επέλεξε δυστυχώς να πάει στο εστιατόριο οδικώς, όπως η οικογένεια των φίλων του που σώθηκε.

43χρονος επιχειρηματίας επρόκειτο να γιορτάσει τα γενέθλια του με μία ακόμη φιλική οικογένεια. Τα δύο ελικόπτερα επρόκειτο να πάρουν τις δύο οικογένειες για να τις μεταφέρουν στο εστιατόριο", δήλωσε ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου.

"Γνωρίζαμε και τις δύο οικογένειες. Η μία έμενε συχνά εδώ (σ.σ. στο ξενοδοχείο), και η οικογένεια του August Inselkammer έμενε κοντά στο ξενοδοχείο και ερχόταν συχνά εδώ. Όταν ήρθαν τα δύο ελικόπτερα η μία οικογένεια (οι φίλοι του επιχειρηματία) αποφάσισαν να πάνε οδικώς γιατί το ένα ελικόπτερο ήταν μικρό. Χωρούσε μόνο τρία άτομα , συμπεριλαμβανομένου του πιλότου", συνεχίζει ο υπάλληλος.

Η οικογένεια του August Inselkammer Jr , πήρε το άλλο ελικόπτερο και σκοτώθηκε, αναφέρει η Daily Mail.

Η σύγκρουση σημειώθηκε κοντά σε νοσοκομείο της πόλης Ίνκα, ωστόσο το αεροσκάφος και το ελικόπτερο συνετρίβησαν σε ένα χωράφι. 

Το δυστύχημα προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση των αρχών, ενώ στο σημείο της πτώσης προκλήθηκε πυρκαγιά. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ