Είστε κοντά στα 40; Μη γίνετε ποτέ ακόλουθος της Coco Austin που δείχνει 60+ - Επεμβάσεις "ομορφιάς" σε ότι έχει ή δεν είχε (φώτο)

Με εμφάνιση που "έβγαζε μάτι" στα Mtv - Video Music Awards 2019

Την είδαν στα Mtv - Video Music Awards 2019 και τρόμαξαν.... Η ηθοποιός Coco Austin έκανε την εμφάνιση της στα βραβεία αγκαζέ με τον σύζυγο της τον διάσημο ράπερ Ice T. Και όσοι τους είδαν έμειναν - στην κυριολεξία - με ανοικτό το στόμα.

Ο Ice -T φορούσε ένα Versace χρυσό και μαύρο μπουφάν, μάυρο καπέλο, γυαλιά ηλίου και μάυρο παντελόνι. Αλλά η εμφάνιση που "έβγαζε μάτι" ήταν της Coco Austin. Με ένα μακρύ διάφανο κολλητό φόρεμα, άφηνε πολύ λίγα στη φαντασία, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail.

Τα "κάλλη" της όλα σε κοινή θέα. Πολλές σταρ αποτελλούν πρότυπα ομορφιάς. Η Coco Austin με τις αναρίθμητες πλαστικές επεμβάσεις παντού , που αλλού "προσθέσαν" και αλλού "αφαιρέσαν", είναι "πρότυπο" από την ανάποδη. Δηλαδή παράδειγμα προς αποφυγή για τις 40αρες.

Η 40χρονη ηθοποιός μετά από τόσες πλαστικές στα χείλη, στα μάγουλα, στο στήθος και όπου αλλού μπορεί να επέμβει το νυστέρι του χειρούργου μοιάζει πάνω από 60  Όσο για το σώμα που με τόση περηφάνεια αποκαλύπτει.... "Κορμί λαμπάδα", δεν την λες...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ