Ο Γιώργος Λιάγκας με την Dream Team του στην πρώτη επίσημη φώτο - Κατερίνα Γκαγκάκη, Παπανώτας, Τσολάκη, Ελευθερίου (φώτο)

Όλα έτοιμα για το "Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα"

Ο Γιώργος Λιάγκας ύστερα από δύο χρόνια απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα, επιστρέφει δριμύτερος με "διπλό ρόλο" στον αέρα του ΣΚΑΙ. Ο γνωστός παρουσιαστής. παρέα με ένα σούπερ team, θα μας κάνει παρέα τα μεσημέρια με την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Στη δημοσιογραφική ομάδα του παρουσιαστή θα είναι η Ελεάννα Τρυφίδου, η οποία αποχώρησε από την εκπομπή της Φαίη Σκορδά και θα αναλάβει χρέη αρχισυντάκτριας, η Κατερίνα Γκαγκάκη,  η Ελένη Τσολάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας και ένα νέο πρόσωπο η Κάλλια Ελευθερίου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ερχομαστε... #mesimeri_skai

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Liagas (@gliagas) στις

 

Λίγο πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία από το Back stage . Ανάλογες αναρτήσεις με φωτογραφίες και βίντεο από την προετοιμασία της εκπομπής έκανε και ο Δημήτρης Παπανώτας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πεινάμε??? Μπααα...είπαμε να τσιμπήσουμε κάτι...ελαφρύ...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Papanotas (@dimitrispapanotas) στις

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Εργασία και χαρά...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Papanotas (@dimitrispapanotas) στις

 

Η Κατερίνα Γκαγκάκη στα Stories της και ο Δημήτρης Παπανώτας ανέβασαν κι ένα στιγμιότυπο στο οποίο βλέπουμε όλη την ομάδα να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό, ενώ έχουν πάει για φαγητό.

Ο Γιώργος Λιάγκας εκτός από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», θα παρουσιάζει και ένα τηλεπαιχνίδι στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, το «Guess my Age». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ