Δολοφόνησαν την «Κιμ Καρντάσιαν του Πακιστάν» τα ίδια της τα αδέρφια γιατί τα «ατίμαζε» - Oι γονείς τους τα συγχωρούν

Κάθε χρόνο, πάνω από 1.000 γυναίκες δολοφονούνται στο Πακιστάν, επειδή «σπίλωσαν το όνομα της οικογένειας», από άνδρες συγγενείς τους.

Ελεύθερα θα αφεθούν πιθανότατα τα δύο αδέλφια, τα οποία κατηγορούνται ότι σκότωσαν το 2016 την αδελφή τους, γνωστή ως «Κιμ Καρντάσιαν του Πακιστάν» λόγω των βίντεο και των φωτογραφιών που «ανέβαζε» στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Καντίλ Μπαλόχ έγινε γνωστή χάρη στις «τολμηρές» φωτογραφίες και βίντεό της σε Facebook και Instagram.

Βρέθηκε στραγγαλισμένη λίγες εβδομάδες μετά από ανάρτηση φωτογραφίας της από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με τον υψηλόβαθμο Μουφτή, Αμπντούλ Γκαβί, ο οποίος καθαιρέθηκε αμέσως μετά, με την κατηγορία ότι «προσέβαλε το Ισλάμ».

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Βασίμ Μπαλόχ ομολόγησε, ότι σκότωσε την 26χρονη αδελφή του, Καντίλ, για λόγους «τιμής», ισχυριζόμενος ότι τα βίντεο και οι φωτογραφίες που αναρτούσε το θύμα, προσέβαλαν την οικογένεια του.

Συγκατηγορούμενος του είναι ο αδελφός του Ασλάμ Σαχίν, χωρίς όμως -σύμφωνα με το δημοσίευμα- να είναι ξεκάθαρος ο ρόλος του στην δολοφονία. 

Οι γονείς τους υπέβαλαν ένορκη κατάθεση στο δικαστήριο Multan, δηλώνοντας ότι τους έχουν συγχωρήσει ζητώντας από το δικαστήριο να τους απαλλάξει.

Παρόλο που τα εγκλήματα αυτά είναι πλέον παράνομα στο Πακιστάν, οι οικογένειες των θυμάτων μπορούν να συγχωρέσουν τον δράστη ενώπιον των αρχών, ώστε αυτός να μην έρθει αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη.

Η Καντίλ Μπαλόχ που μιμούταν τον δυτικό τρόπο ζωής, αντέγραφε το προκλητικό για μουσουλμανική χώρα στυλ της Κιμ Καρντάσιαν, αναρτώντας φωτογραφίες με τα οπίσθιά της, φωρόντας ένα σέξι κόκκινο φόρεμα για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και τάζοντας ακόμη και να κάνει στριπτίζ για χάρη της εθνικής ομάδας κρίκετ του Πακιστάν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ