Διπλό φονικό στην Καβάλα: Προθεσμία θα ζητήσει ο δράστης - «Τρώγονταν σαν τα κοκόρια για ασήμαντες διαφορές»

Τη Δευτέρα απολογείται ο δράστης.

 

Σήμερα το απόγευμα ή αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα ο δράστης του διπλού φονικού στη Χρυσούπολη Kαβάλας. 

Σκοπεύει να ζητήσει προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του. Ισχυρίζεται ότι αντέδρασε όταν –όπως λέει- απρόκλητα δέχθηκε επίθεση από τα θύματα η μητέρα του.

Η πλευρά του δράστη διαψεύδει τα περί διαφωνίας για μια θέση στάθμευσης. Δεν υπάρχει ως τώρα συγκεκριμένη εξήγηση για το τι προκάλεσε το περιστατικό. Άρα εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Κάτοικοι της περιοχής λένε ότι πρόκειται για δύο οικογένειες, τα σπίτια των οποίων είναι το ένα δίπλα στο άλλο. Οι διαφωνίες και διαμάχες τους περιγράφονται παλιές και συχνές. Ουδείς περίμενε ότι αυτές μπορούσαν να καταλήξουν όπως κατέληξαν τονίζει το proininews.

Κάτοικοι της Ποντιάδας Χρυσούπολης, μιλώντας για τον δράστη, κάνουν λόγο για ένα ήσυχο παιδί, το οποίο είχε χάσει τον πατέρα του και ζούσε με την μητέρα και τον αδελφό του:

«Ο αδελφός του έχει θέματα με την υγεία του, έχει κάποιο ποσοστό αναπηρίας, δύσκολες καταστάσεις... Ο Π. εργαζόταν κατά καιρούς σε διάφορες δουλειές όπως στο δήμο, στη συγκομιδή απορριμμάτων, δεν τα έφερναν εύκολα βόλτα. Δεν ήταν ιδιαίτερα κοινωνικός, δεν έβγαινε πολύ, είχε τις παραξενιές του, αλλά ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο...».

«Η οικογένεια του θύτη και του θύματος είχαν πάρα πολύ άσχημες σχέσεις εδώ και πάρα πολλά χρόνια» λέει κάτοικος της περιοχής και συνεχίζει: «Τρώγονταν σαν τα κοκόρια με το παραμικρό και για ασήμαντες διαφορές. Δεν είναι δυνατόν να τσακώνεται για το parking σε μια περιοχή όπως η δική μας, που είναι όλο χωράφια. Αυτά είναι αστεία πράγματα, που δυστυχώς έγιναν τραγικά». 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ