Υπέροχη Vintage φώτο της Άβα Γκάρντνερ: Η θρυλική Femme Fatale του κινηματογράφου πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Η "θανάσιμη σειρήνα" σε μία σικ και σέξι πόζα

 Το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου την έχει κατατάξει στη λίστα με τις 25 λαμπερότερες σταρ της ιστορίας του σινεμά και όχι άδικα. Η μοναδική  Άβα Γκάρντνερ υπήρξε μια από τις ομορφότερες παρουσίες που πέρασαν ποτέ από τη μεγάλη οθόνη.

Στον κινηματογράφο έγραψε ιστορία με τους ρόλους της ενώ στη ζωή έγραψε ιστορία με τους μεγάλους έρωτες της. Ένας από αυτούς ήταν και ο Φρανκ Σινάτρα. Η γοητευτική  Άβα Γκάρντνερ γνώριζε καλά το "παιχνίδι της σαγήνης" και ήταν το αντικείμενο του πόθου εκατομμύριων αντρών.

«Πολλοί άνθρωποι μου είπαν έπειτα πως η εικόνα και η καριέρα μου σαν σταρ σκιαγραφήθηκαν στους «Δολοφόνους», όπου επιβλήθηκα ως θανάσιμη σειρήνα με κουνάμενους γοφούς και ιλιγγιώδες ντεκολτέ, ικανή να βάλει φωτιά στον πλανήτη παραμένοντας ακουμπισμένη σε ένα πιάνο», είχε δηλώσει η Άβα Γκάρντνερ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην ταινία "Οι Δολοφόνοι".

Το φίλμ που  βασιζόταν στο ομώνυμο έργο του συγγραφέα Έρνεστ Χέμινγουεϊ, καθιέρωσε την Άβα Γκάρντνερ ως femme fatal.

 

 

Η σελίδα Cine Nostalgia στο Instagram μας θυμίζει γιατί η διάσημη ηθοποιός υπήρξε σύμβολο θηλυκότητας και γοητείας με μια υπέροχη φωτογραφία που παρουζιάζει την Άβα Γκάρντνερ στην πιο λαμπερή και σέξι πόζα της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ