Η Στέλλα Μιζεράκη αποκαλύπτει: "Έχω καλές σχέσεις με τη μητέρα του Ζάρλα & έκανα πλαστική στήθους" (φώτο-βίντεο)

Μίλησε για όλους και για όλα

Στην αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε  στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» στο Open  η νικήτρια του  Power of Love, Στέλλα Μιζεράκη, μίλησε για τις σχέσεις της με την οικογένεια του άτυχου Πάνου Ζάρλα , με τον οποίο ήταν ζευγάρι και δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι έκανε πλαστική επέμβαση στο στήθος της.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι σχέσεων ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει τον άδικο χαμό του Πάνου Ζάρλα με τον οποίο ήταν συνεργάτες και φίλοι και μετά τον χωρισμό τους . Ο τραγικός θάνατός του σε τροχαίο στις 31 Μαΐου κλόνισε τη Στέλλα.

Σε ερώτηση για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να μην έχει τις καλύτερες σχέσεις με την οικογένεια του Πάνου Ζάρλα, μετά το τραγικό τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον πρώην σύντροφό της, η Στέλλα Μιζεράκη απάντησε:

«Χωρίς να θέλω να κρίνω, κάποιοι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους ή έχουν μια αντιπάθεια σε μένα. Προσπαθούν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις, όπως με τον χαμό του Πάνου. Είναι όλα ψέματα. Έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις με τη μητέρα του Πάνου, μιλάμε συχνά στα τηλέφωνα, με στηρίζει όπως τη στηρίζω κι εγώ»

 

 

Στη συνέχεια μίλησε και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί, την εμπειρία της από το Power of Love, αλλά και την πλαστική επέμβαση που έκανε στο σώμα της.

 

 

 

 

«Πήρα πρόσφατα τα χρήματα από το έπαθλο του Power of Love και έκανα ένα δώρο στον εαυτό μου. Έκανα μια αισθητική επέμβαση, φαίνεται κι από τις φωτογραφίες.

 

 

 

 

 

 

Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε επεμβάσεις στο σώμα μας, εφόσον δεν αλλάζουμε ως άνθρωποι. Αλλά και να θέλουμε να αλλάξουμε, δικαίωμά μας είναι», είπε η Στέλλα Μιζεράκη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ