Όταν η Μαρέβα Μητσοτάκη συνάντησε την Μπριζίτ Μακρόν - Το styling των δύο πρώτων κυριών (φώτο)

Κομψές και οι δύο κυρίες

Με πλατιά χαμόγελα υποδέχθηκαν πριν από λίγες ώρες ο Εμμάνουελ Μακρόν και η σύζυγος του Μπριζίτ τον Κυριάκο και την Μαρέβα Μητσοτάκη στο Σανζ Ελιζέ. 

Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας ανέμενε τον πρωθυπουργό της Ελλάδας και τη σζύγο του στην είσοδο του Ελιζέ στο Παρίσι, στην πρώτη επίσημη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Γαλλία μετά την εκλογή του τον περασμένο Ιούλιο 

Η Μπριζίτ Μακρόν ανανεωμένη μετά την τρίωρη πλαστική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο μήνα , χαμογελαστή υποδέχθηκε τον Έλληνα πρωθυπουργό και τη σύζυγο του μαζί με τον Εμμάνουελ Μακρόν.

Κομψή όπως πάντα η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας φόρεσε ένα ροζ μίντι φόρεμα το οποίο συνδύασε με καφέ ψηλοτάκουνες γόβες στιλέτο. Τα ξανθά μαλλιά της ήταν χτενισμένα στο γνωστό καρέ.

Η Μπριζίτ Μακρόν και η Μαρέβα Μητσοτάκη στη συνάντηση τους έμοιαζαν σαν να γνωρίζονται από καιρό. Η σύζυγος του Γάλλου Προέδρου υποδέχθηκε την σύζυγο του Έλληνα πρωθυπουργού με θερμές αγκαλιές, χειραψίες και φιλιά.

διαιτέρως κομψή ήταν και η Μαρέβα Μητσοτάκη. Στην επίσκεψη της στο Σανζ Ελιζέ φόρεσε ένα μπλε navy παντελόνι με λευκές ρίγες, μπλε σακάκι και κόκκινο πουκάμισο με φιόγκο στο λαιμό. Συνδύασε το outfit της με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα , ενώ τα μαλλιά της ήταν κομψά χτενισμένα σε ένα χαλαρό up-do.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, είχε ξεχωριστό πρόγραμμα και ξεναγήθηκε από την Μπριζίτ Μακρόν στο Μέγαρο των Ηλυσίων, όσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Εμανουέλ Μακρόν συζητούσαν κατ' ιδίαν εντός του Ελιζέ.
 

 

AP Photo/Michel Spingler

Ι

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ