Η σύζυγος αποχαιρετά τον πιλότο του ελικοπτέρου: "Δεν θα με ξαναπάρει στην αγκαλιά του"

Αποχαιρετά τον σπάνιο άντρα που έχασε τόσο νωρίς

Σε πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Νίκου Καρυστινού, του πιλότου που έχασε τη ζωή του την Τρίτη 20 Αυγούστου μαζί με τους δύο Ρώσους που βρίσκονταν μαζί του,, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν κατέπεσε στον Πόρο.

Συγκλονίζουν τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα των δικών του ανθρώπων που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί. Μετά τα σπαρακτικά μηνύματα που ανέβασαν στο Facebook η κόρη και ο γιος του πιλότου για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους πατέρα, ήρθε στο συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του, η οποία συντετριμμένη έγραψε:

«Ο Άγγελος μου,ο φίλος μου ,ο σύζυγος μου δεν θα με ξαναπάρει στην αγκαλιά του…. ένας Άνθρωπος ένας Άνδρας σπάνιος που υπήρξα τυχερή να τον βρω αλλα τόσο άτυχη να τον χάσω τόσο γρήγορα….», έγραψε η σύζυγός του, από τον δεύτερο γάμο του. 

Μόλις τέσσερις μέρες πριν την τραγωδία η σύζυγος του Νίκου Καρυστινού είχε αναρτήσει μια φωτογραφία με το ζευγάρι ευτυχισμένο και χαμογελαστό να ποζάρει πίνοντας το ποτό του σε μπαρ της Αθήνας. Κανείς από τους δύο τότε δεν μπορούσε να φανταστεί το κακό που θα γινόταν...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ