Είστε έγκυος; Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Βασιλική Μιλλούση δείχνει ασκήσεις γυμναστικής στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της (βίντεο)

Σε άψογη φόρμα

Η γυμναστική κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης κάνει καλό αρκεί να μην το παρακάνουμε και να ξέρουμε να "ακούμε" το σώμα μας. Αυτό υποστηρίζει η Βασιλική Μιλλούση που τώρα που δεν βρίσκεται πια σε διακοπές για να μπορεί να κάνει τις ασκήσεις της στο νερό της θάλασσας, ασκείται στο σπίτι.

Στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, η παγκόσμια πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής διατηρείται σε άψογη φόρμα. Σε λίγους μήνες εκείνη και ο σύζυγος της Λευτέρης Πετρούνιας θα υποδεχθούν το νέο μέλος της οικογένειας τους και φυσικά "πετάνε από τη χαρά τους".

"Καλημέρα σας!!
Με ρωτάτε πολλές τι γυμναστική κάνω τώρα που είμαι έγκυος,λοιπόν...όσο ήμουν διακοπές έκανα όλη την άσκησή μου μέσα στη θάλασσα ,νωρίς το πρωί. Ήταν το καλύτερο! Τώρα όμως που δεν είμαι πια στη θάλασσα και έχω όλο το βάρος της κοιλίτσας μου εγώ ,κάνω κάτι τέτοιο χωρίς να ανεβάζω παλμούς αρκετά και φυσικά όταν δεν νιώθω πολύ καλά...απλά δεν κάνω.
Η άσκηση στην εγκυμοσύνη είναι πολύ καλή αρκεί να μην κάνουμε υπερβολές (αυτό βέβαια έχει να κάνει και με την φυσική κατάσταση που είχαμε πριν)", γράφει η Βασιλική Μιλλούση στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ