Ο εξαιρετικός ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς: "Δεν μπορώ να ζήσω - Δεν υπάρχει ούτε κέρμα"

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει

Το ευρύ κοινό τον γνώρισε ως Παναγιώτη Ζύγουρα, στην τηλεοπτική σειρά του Mega "είσαι το ταίρι μου" και τον λάτρεψε ως "Σωτήρη Τσιλιγιώργο" , στο "Μίλα μου βρώμικα" , την τηλεοπτική σειρά της Μυρτώς Κοντοβά που σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Όμως ο ταλαντούχος ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς έχει πρωταγωνιστήσει σε εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις έχοντας συνεργαστεί με τα περισσότερα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ, τις δυο Κρατικές Σκηνές και πολλά θέατρα και θιάσους εντός των Αθηνών.

Παρόλα αυτά σήμερα ο Γεράσιμος Γεννατάς βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, δεδομένου ότι το επάγγελμα του ηθοποιού είναι ένα από αυτά που επλήγησαν περισσότερο από την κρίση.

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση μίλησε στην Φανή Πλατσατούρα,  για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Στη συνέντευξη που έδωσε για το περιοδικό People, ο Γεράσιμος Γεννατάς, εξομολογήθηκε ότι δεν μπορεί να ζήσει και ότι μετά βίας πληρώνει τους λογαριασμούς του.

Επίσης τόνισε ότι παρόλο που δεν εκτιμά καθόλου την τηλεόραση , είναι αναγκασμένος να δουλεύει στο μέσο για να επιβιώσει.

Συγκεκριμένα ο Γεράσιμος Γεννατάς, απαντώντας στην ερώτηση για το αν έχει κάποια άλλη πηγή εσόδων εκτός της τηλεόρασης, απάντησε: «Τίποτα απολύτως. Είχα φτιάξει ένα οινοποιείο στην Αχαΐα για να μπορέσω να φύγω από την Αθήνα, αλλά δεν ήμουν αυτή η εφεύρεση της πολιτικής κατάστασης της Μεταπολίτευσης, δεν υπήρξα λαμόγιο, να φάω τις επιδοτήσεις.

Και αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να ζήσω. Δεν υπάρχει ούτε κέρμα. Με ό,τι βγάζω προσπαθώ να πληρώσω τους λογαριασμούς. Πήγα να πάρω τηλεοπτικά δικαιώματα εξαμήνου και μου έδωσαν 140 ευρώ, μεικτά. Για το Μέσο που λέγεται τηλεόραση και δουλεύει όλη μέρα με διαφημίσεις, έτσι; Αυτό το Μέσο που δεν εκτιμώ καθόλου. Τι συζητάμε τώρα;».

Στη συνέχεια, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους εξακολουθεί να εργάζεται στην τηλεόραση παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα Μέσο το οποίο δεν εκτιμά, ανέφερε: «Προσπαθώ να επιβιώσω, προσπαθώ να δουλέψω, και προσπαθώ να συνεχίσω να κάνω αυτή τη δουλειά όσο πιο αξιοπρεπώς μπορώ».

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με το πόσο τον απασχολεί στην αρχή μίας νέας τηλεοπτικής δουλειάς η αμοιβή που θα λάβει, ο Γεράσιμος Γεννατάς, απάντησε: «Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Πού είναι το κράτος, πού είναι εκείνοι οι θεσμοί που σε προστατεύουν; Δεν υπάρχουν. Και αναρωτιέσαι: "Τι ήρθαμε εδώ πέρα, ρε παιδιά; Είμαστε μόνο για να πληρώνουμε; Αυτή είναι η ζωή των ανθρώπων;"».
 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ