Τρόμος στο Ρίο Ντε Τζανέιρο: Ένοπλος κρατά ομήρους τους επιβάτες ενός λεωφορείου σε γέφυρα - Απειλεί να τους κάψει (φώτο-βίντεο)

Δεν είναι γνωστό πόσοι επιβάτες βρίσκονται μέσα στο λεωφορείο

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Ένας ένοπλος άντρας ο οποίος θεωρείται ότι είναι πρώην αξιωματικός του στρατού, κρατά όμηρους τους επιβάτες ενός λεωφορείου στη γέφυρα Ρίο Νιτερόι.

Πάνοπλοι αστυνομικοί έχουν περικυκλώσει το όχημα και διαπραγματεύονται με τον άντρα που κρατά τους ομήρους .  Η κυκλοφορία των οχημάτων προς το Ρίο Ντε Τζανέιρο να έχει διακοπεί.

Ο ένοπλος φέρεται να ανήκει στις ένοπλες δυνάμεις και απειλεί να βάλει φωτιά στο λεωφορείο.


Δεν είναι γνωστό μέχρι στιγμής πόσα άτομα επιβαίνουν στο λεωφορείο.Ωστόσο μέχρι στιγμής έχει απελευθερώσει δύο άντρες και μία γυναίκα, αναφέρει το RT.

Στο σημείο έχουν μεταβεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και κλιμάκια της στρατιωτικής αστυνομίας. 


Η κατάσταση ομηρίας άρχισε λίγο μετά τις  6:30 π.μ., (τοπική ώρα), όταν ο ύποπτος ανάγκασε τον οδηγό να σταματήσει την ώρα που διέσχιζε τη γέφυρα το πρωί της Πέμπτης.

"Αρχικά ο ίδιος ανέφερε ότι είναι αξιωματικός της στρατιωτικής αστυνομίας και εξακολουθούμε να διαπραγματευόμαστε για να απελευθερώσουμε περισσότερους ομήρους επειδή δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός του σε αυτό το θέμα", δήλωσε η εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Κυβερνητικής Ομοσπονδίας (PRF) Sheila Sena, O Dia.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ