Η πρώτη εμφάνιση της 66χρονης Μπριζίτ Μακρόν μετά το face-lift στην υποδοχή του Βλαντιμίρ Πούτιν (φώτο)

Εμφανίστηκε ανανεωμένη και υπέρκομψη

Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμμάνουελ Μακρόν υποδέχθηκε εχθές τον Ρώσο ομόλογο του, Βλαντιμίρ Πούτιν στη θερινή κατοικία των Γάλλων Προέδρων, το  Fort de Bregancon. Η σύζυγος του Μπριζίτ Μακρόν έκανε εχθές την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την τριών ωρών επέμβαση  «αναζωογόνησης του προσώπου» που έγινε σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Παρίσι τον Ιούλιο.

Η 66χρονη Πρώτη Κυρία της Γαλλίας που είναι παντρεμένη με τον 41χρονο Εμμάνουελ Μακρόν, φαινόταν φρέσκια και ανανεωμένη στη συνάντηση με τον Ρώσο Πρόεδρο. Μετά από ανάρρωση τριών εβδομάδων , εμφανίστηκε ξανά στην υποδοχή του Βλαντιμίρ Πούτιν, υπέρκομψη με γαλάζιο μίντι φόρεμα με λευκή ζώνη το οποίο συνδύασε με λευκές ψηλοτάκουνες γόβες.

Ήταν πολύ ευδιάθετη και χαμογελαστή παρότι το χέρι της ήταν δεμένο ύστερα από έναν τραυματισμό που υπέστη.

Το face lift της Μπριζίτ Μακρόν έγινε σε παγκοσμίου φήμης αμερικάνικη κλινική στο Παρίσι. Το νοσοκομείο είναι εξαιρετικά δημοφιλές, έχει πολλές διάσημες πελάτισσες και διαθέτει εξειδικευμένη μονάδα πλαστικής χειρουργικής που προσφέρει «τεχνικές αιχμής», συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αναφέρονται στις «διαδικασίες αναζωογόνησης του προσώπου».

Η Μπριζίτ Μακρόν που στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι δεν θέλει να φαίνεται μεγαλύτερη από τον σύζυγο της, έκανε την πρώτη της συνεδρία με τους γιατρούς  στις 16 Ιουλίου. Την επόμενη μέρα έφτασε στο νοσοκομείο με συνοδεία τριών αυτοκινήτων και με τουλάχιστον τέσσερις σωματοφύλακες.

Η τρίωρη επέμβαση πήγε πολύ καλά και η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας αποχώρησε από το νοσοκομείο το ίδιο βράδυ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail, ο γιατρός που έκανε την επέμβαση, είναι ένας από τους διασημότερους και καλύτερους πλαστικούς χειρουργούς της χώρας.

Η Μπριζίτ Μακρόν μετά την επέμβαση ξεκουράστηκε για δύο μέρες στην επίσημη προεδρική κατοικία στις Βερσαλίες και στη συνέχεια συνόδευσε το σύζυγο της στο Fort de Bregancon.

Ανάμεσα στους διάσημους πελάτες του γνωστού αμερικάνικου νοσοκομείου είναι πολλά αστέρια του Χόλιγουντ , όπως ο  Rock Hudson και η Bette Davis, αλλά και ο διάσημος σχεδιαστής Karl Lagerfeld.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από την συνάντηση του Εμμάνουελ Μακρόν με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ