Cresida Bonas:Η πρώην του πρίγκιπα Χάρι αρραβωνιάστηκε έναν άλλο.. Χάρι & ποζάρει με το τεράστιο μονόπετρο (φώτο)

Το ανακοίνωσε με μια ρομαντική φωτογραφία

Η πρώην φιλενάδα του πρίγκιπα Χάρι, Κρεσίντα Μπόνας ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον κτηματομεσίτη Harry Wentworth-Stanley με μια ρομαντική φωτογραφία που ανέβηκε στο Instagram την Κυριακή.  Στην φωτογραφία που ανέβηκε στον λογαριασμό του αρραβωνιαστικού της, η Κρεσίντα τον αγκαλιάζει χαμογελαστή φροντίζοντας να φαίνεται το τεράστιο μονόπετρο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We getting married ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harry Wentworth-Stanley (@harrywent) στις

Στη λεζάντα της φωτογραφίας που δείχνει το ζευγάρι σε μια έκταση με γρασίδι στο  Nantucket της Μασαχουσέτης ο Harry Wentworth - Stanley, γιος γιο της Μαρκησίας του Μίλφορντ , έγραψε: "Παντρεύομαστε". Η Κρεσίντα άρχισε να βγαίνει με τον Harry, πριν γνωρίσει το Δούκα του Σάσεξ.το 2012 , και επανενώθηκαν το 2017 . Δύο χρόνια μετά είπε το "Ναι".

Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν τις ευχές τους στο ζευγάρι, στα σχόλια ήταν και ο Τζέιμς Μίντλετον , ο αδερφός της Κέιτ ο οποίος έγραψε: "Πόσο υπέροχο" και πρόσθεσε τρεις καρδούλες emoji.

Η Κρεσίντα ήταν ζευγάρι με τον πρίγκιπα Χάρι από το 2012 ως το 2015. Λέγεται ότι ο Δούκας του Σάσεξ της έγραφε ερωτικά γράμματα όταν υπηρετούσε στο Αφγανιστάν. Το ζευγάρι χώρισε γιατί η Κρεσίντα δεν άντεχε την πίεση των κανόνων του παλατιού στη διάρκεια της ρομαντικής της σχέσης με τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ.

Πάντως η Κρεσίντα και ο πρίγκιπας Χάρι εξακολουθούν να είναι φίλοι και έχουν καλές σχέσεις . Μάλιστα η Κρεσίντα ήταν καλεσμένη και στο γάμο του Χάρι με τη Μέγκαν.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ