Μελάνια Τραμπ: Οι βαλίτσες , βαλιτσάκια νεσεσέρ Louis Vuitton & οι φλόραλ Louboutin γόβες στιλέτο (φώτο-βίντεο)

 είχε μαζί της για το ταξίδι.... σχεδόν όλη τη συλλογή ειδών ταξιδίου του  Louis Vuitton

Ο Ντόναλντ Τραμπ, η σύζυγος του Μελάνια , ο γιος τους Μπάρον , και οι γονείς της Μελάνια, επέστρεψαν στο Λευκό Οίκο μετά τις διακοπές δύο εβδομάδων που έκαναν στο Golf Club του Νιου Τζέρσι.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε την οικογένεια Τραμπ να επιβιβάζεται στο Air Force One, την Κυριακή το απόγευμα μετά τις διακοπές της. Λίγο αργότερα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, η σύζυγος του και ο γιος του έφτασαν στο Λευκό οίκο.

Εντύπωση προκάλεσε η εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ η οποία είχε μαζί της για το ταξίδι.... σχεδόν όλη τη συλλογή ειδών ταξιδίου του  Louis Vuitton. Οι αποσκεύες της για τις δεκαπενθήμερες διακοπές, ήταν δεκάδες βαλίτσες , βαλιτσάκια, σακ -βουαγιάζ, νεσεσέρ και τσαντάκια του γνωστού οίκου.

Οι υπάλληλοι του αεροσκάφους και οι φωτογράφοι έχασαν... το μέτρημα. Όσο για το outfit της , η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, φόρεσε πράσινη κλος φούστα, απλό λευκό τοπ και φλόραλ στιλέτο γόβες Christian Louboutin. Ο 13χρονος γιος της Μπάρον, ήταν ντυμένος στα μαύρα και φόρεσε λευκά sneakers, Nike, αναφέρει η Daily Mail.

Ο πρόεδρος Τραμπ, που δεν σταμάτησε να κρατά τη σύζυγο του από το χέρι , φόρεσε για το ταξίδι μπλε κουστούμι, λευκό πουκάμισο και κόκκινη γραβάτα, ενώ η 74χρονη  μητέρα της Μελάνια, Amalija  Knavs που συνοδεύοταν από το σύζυγο της Βίκτωρ, φόρεσε μπλε φόρεμα με ρίγες και μπλε στιλέτο γόβες.

Δείτε όλα τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ