Η χλιδάτη ζωή μιας πριγκίπισσας: Η στιγμή που η Μέγκαν ο Χάρι & ο μικρός Άρτσι προσγειώνονται με ιδιωτικό τζετ στη Νότια Γαλλία (φώτο)

Τα καμώματα της Μέγκαν έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων

Πριν από λίγες ώρες δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες που δείχνουν τον Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ με τον μικρό Άρτσι στην αγκαλιά της, να προσγειώνονται με το ιδιωτικό τους τζετ, στη Νότια Γαλλία. Η βασιλική οικογένεια αποβιβάζεται από το αεροπλάνο με τη συνοδεία πάντα των ιδιωτικών σωματοφυλάκων και μπαίνει στο αυτοκίνητο που τους περίμενε στο αεροδρόμιο.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, είναι η τρίτη φορά που χρησιμοποιούν ιδιωτικό τζετ μέσα στο ίδιο καλοκαίρι και αυτό έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στη Βρετανία. Οι επικριτές τους λένε ότι οι "Οικολόγοι πολεμιστές" , Μέγκαν και Χάρι ξεχνούν τις ανησυχίες τους για το περιβάλλον, όταν πρόκειται για την καλοπέραση τους, αναφέρει η Daily Mail.

Το ταξίδι του ζευγαριού στη Νότια Γαλλία έρχεται λίγες μέρες μετά το πολυσυζητημένο ταξίδι στην Ίμπιζα, όπου το βασιλικό ζεύγος έμεινε στο πολυτελές συγκρότημα Vista Alegre  που είναι γνωστό ως Billionair's Playground ,παιδική χαρά των δισεκατομμυριούχων).

Η διαμονή στις πολυτελείς βίλες του συγκροτήματος κοστίζει 120.000 λίρες την εβδομάδα.

Οι τελευταίες δραστηριότητες του Χάρι και της Μέγκαν έρχονται να "ρίξουν λάδι" στη φωτιά στις διαμαρτυρίες όσων ισχυρίζονται ότι η Μέγκαν είναι μια πολυέξοδη πριγκίπισσα που με λεφτά των Άγγλων φορολογούμενων κάνει χλιδάτη ζωή , ταξιδεύει με ιδιωτικά τζετ, μένει σε πανάκριβα ξενοδοχεία και ξοδεύει τεράστια ποσά για την γκαρνταρόμπα της.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ