Τον Κίμωνα τον σωματοφύλακα της παντρεύτηκε η Έλενα Ράπτη - Ο γαμπρός & μυστικός γάμος τον Μάιο (φώτο)

Σαν την Γουίντεϊ Χιούστον 

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε εχθές η είδηση του μυστικού γάμου της Έλενας Ράπτη. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ξάφνιασε ευχάριστα τους ακόλουθους της στο Instagram, όταν τους ανακοίνωσε ότι παντρεύτηκε. 

Στον προσωπικό της λογαριασμό ανέβασε τρεις φωτογραφίες : Μία που τη δείχνει να περπατά χέρι- χέρι με τον γαμπρό φορώντας το υπέροχο, δαντελένιο νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη, μία με τις σικάτες μπομπονιέρες, και μία με τα προσκλητήρια του γάμου. 

 

 

Λίγο αργότερα σε άλλη ανάρτηση η επίσημη σελίδα του οίκου Celia Kritharioti  , ανέφερε ότι ο γάμος έγινε σε κάποιο απομακρυσμένο μοναστήρι στη Θεσσαλονίκη πριν από τις εκλογές, και ότι η Έλενα Ράπτη δεν θέλησε να αποκαλύψει τον γάμο της λόγω των εκλογών που επρόκειτο να γίνουν σύντομα, για να μη "συνδέσει" την προσωπική της ζωή με την πολιτική.

 

 

Σαν την Γουίντεϊ Χιούστον 

Η απορία ωστόσο παρέμεινε: Ποιος είναι ο τυχερός γαμπρός; Όπως η Γουίντεϊ Χιούστον βρήκε την ευτυχία στην αγκαλιά του Κέβιν Κόστερ στην ταινία ο «Σωματοφύλακας» έτσι και η βουλευτής της ΝΔ έκρυβε τον δικό της έρωτά για τον γαλανομάτη Κίμωνα, τον άντρα της προσωπικής της ασφάλειας για χάρη του οποίου ντύθηκε νυφούλα, αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso.

Ο γάμος έγινε στις 18 Μαίου και μάλιστα υπό άκρα μυστικότητα αφού κανείς μέχρι τότε δεν γνώριζε τις προθέσεις του ζευγαριού. Για το λόγο αυτό η τελετή έλαβε χώρα στην Καρδία Θεσσαλονίκης εκεί που βρίσκεται το πατρικό σπίτι της Έλενας Ράπτη, στο οποίο συνεχίζουν να ζουν οι γονείς της Δημήτρης και Φωτούλα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι καλεσμένοι δεν ήταν παραπάνω από 8 με 10 άτομα. Ανάμεσα τους εκτός από τους γονείς του ζευγαριού και τους κουμπάρους, η αδερφή τηςΈλενας Ράπτη, Αντιγόνη και ελάχιστοι φίλοι του ζευγαριού.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ