Σάλος στη Βρετανία μετά τις αποκαλύψεις για τον Πρίγκιπα Άντριου ότι συμμετείχε στο σπίτι των οργίων του Έπσταϊν (φώτο-βίντεο)

Νέα στοιχεία για τις σχέσεις του πρίγκιπα Άντριου με τον Επστάιν στο φως

Οι προσπάθειες του Πρίγκιπα Άντριου να πάρει αποστάσεις από το σκάνδαλο Έπσταϊν, πέφτουν στο κενό , αφότου είδαν το φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες που λένε ότι ο Πρίγκιπας φιλοξενούσε συχνά τον πάμπλουτο χρηματιστή στο κάστρο του στο Μπαλμόραλ.

Επιπλέον μία νεαρή γυναίκα που υπήρξε θύμα του Έπσταϊν, δήλωσε στην Daily Mail, ότι ο ίδιος ο πρίγκιπας Άντριου την υποδέχθηκε στο κάστρο σε ένα πάρτι που έγινε στα μέσα του 1999 , ενώ ο Αμερικάνος χρηματιστής είχε ήδη αρχίσει να στρατολογεί δεκάδες ανήλικα κορίτσια και να τα χρησιμοποιεί ως σκλάβες του σεξ.

Οι αποκαλύψεις αυτές έρχονται να συμπληρώσουν τα δημοσιεύματα που λένε ότι ο πρίγκιπας Άντριου επισκέφτηκε  τον Έπσταϊν στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη το 2010.

Ο ίδιος ο πρίγκιπας Άντριου δηλώνει "σοκαρισμένος" από τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση στο πλαίσιο της υπόθεσης του Τζέφρι Έπσταϊν έπειτα από τη δημοσιοποίηση του βίντεο που τον εμφανίζει στην κατοικία του χρηματιστή, ο οποίος εδιώκετο για βιασμούς ανηλίκων και βρέθηκε νεκρός στη φυλακή στις 10 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη. 

"Η Αυτού Υψηλότης αποδοκιμάζει την εκμετάλλευση κάθε ανθρώπινου όντος και ο υπαινιγμός ότι θα μπορούσε να εγκρίνει να συμμετέχει ή να ενθαρρύνει τέτοιες πρακτικές είναι φρικτός", ανέφεραν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ σε ανακοίνωσή τους η οποία μεταδόθηκε χθες από το πρακτορείο ειδήσεων Press Association. 

Στο βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε χθες στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Mail on Sunday, φέρεται να εμφανίζει τον πρίγκιπα Άντριου να αποχαιρετά μια γυναίκα καθώς εξέρχεται από την έπαυλη του Έπσταϊν, την οποία πολλές γυναίκες αποκαλούν "Σπίτι του φόβου¨",  στη Νέα Υόρκη το 2010.

Μιλώντας υπό το καθεστώς της ανωνυμίας , η γυναίκα που είπε ότι επισκέφτηκε τον πρίγκιπα Άντριου, στο κάστρο του Μπαλμόραλ για το πάρτι που έγινε πριν από είκοσι χρόνια, δήλωσε ότι είχε ευχάριστη εμπειρία από την επαφή της με τον πρίγκιπα. 

"Ήταν πολύ ωραία. Ο πρίγκιπας ήταν πολύ ευγενικός και φρόντισε να περάσουμε καλά", δήλωσε η γυναίκα που εκείνη την εποχή ήταν 20 ετών και εργαζόταν σα μοντέλο. Είπε ότι η παρέα έμεινε στο κάστρο των 52 κλινών για μία νύχτα και αποχώρησε την επόμενη μέρα.

Το εν λόγω πάρτι πιθανολογείται ότι έγινε στα τέλη του καλοκαιριού ή στις αρχές του φθινοπώρου - όταν η βασίλισσα Ελισάβετ είναι πολύ πιθανόν να βρισκόταν εκεί, αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail

Ο Έπσταϊν βρέθηκε νεκρός στις 10 Αυγούστου στην ομοσπονδιακή φυλακή του Μανχάταν όπου εκρατείτο έχοντας προφυλακιστεί εν αναμονή της δίκης του με κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος ανηλίκων. 

Ένας ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι ο θάνατός του οφείλεται σε αυτοκτονία δι' απαγχονισμού.

Ο αμερικανός χρηματιστής συγχρωτιζόταν με πολιτικούς, διασημότητες και πολυάριθμες προσωπικότητες και άνδρες της εξουσίας , όπως ο πρίγκιπας Άντριου και ο Μπιλ Κλίντον.

Η Βιρτζίνια Τζιούφρι--παλαιότερα γνωστή ως Βιρτζίνια Ρόμπερτς--ένα από τα φερόμενα θύματα του Έπσταϊν, κατέθεσε το 2016 ότι, όταν ήταν ανήλικη, είχε σεξουαλική συνεύρεση με τον πρίγκιπα Άντριου, μια κατηγορία την οποία τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έχουν διαψεύσει κατηγορηματικά και επανειλημμένως.

Ο πρίγκιπας Άντριου ήταν πρεσβευτής της χώρας του στο εξωτερικό για το εμπόριο και τις επενδύσεις επί δέκα χρόνια μέχρι το 2011, όταν παραιτήθηκε από την θέση του έπειτα από τις κατηγορίες για τις σχέσεις του τόσο με τον Έπσταϊν όσο και με άλλες αμφιλεγόμενες προσωπικότητες.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ