Τραγωδία στη Μύκονο: "Δεν κατάλαβα πως βρεθήκαμε στο νερό" - Συγκλονίζει η σύντροφος του 21χρονου που πνίγηκε οδηγώντας τζετ - σκι (βίντεο)

Μια βόλτα με το σκάφος μετατράπηκε σε εφιάλτη

Ένας 21χρονος Ιταλός άφησε την τελευταία του πνοή στη Μύκονο, όταν το τζετ-σκι στο οποίο επέβαινε μαζί με τη σύντροφό του, αναποδογύρισε. Ο νεαρός ανασύρθηκε νεκρός από τη θαλάσσια περιοχή Super Paradise του νησιού.

Η σύντροφος του άτυχου νεαρού είναι καλά στην υγεία της, ενώ ο 21χρονος, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, έπαθε αναρρόφηση στην προσπάθειά του να κολυμπήσει και πνίγηκε.   

Η σορός του άτυχου νεαρού μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, ενώ αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. 

"Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί"

Σε κατάσταση σοκ είναι η 22χρονη κοπέλα που είδε τον σύντροφο της να ανασύρεται νεκρός από τη θάλασσα , όταν το τζετ- σκι στο οποίο επέβαιναν ανατράπηκε. Η νεαρή κοπέλα δήλωσε στους λιμενικούς: «Σε έναν ελιγμό πέσαμε και οι δύο στη θάλασσα. Δεν κατάλαβα πώς βρεθήκαμε μέσα στο νερό».

«Ακόμη δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω αυτό που έγινε», προσθέτει σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open.Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης τζετ-σκι κατέθεσε στο Λιμενικό ότι οι νεαροί φορούσαν σωσίβια, ενώ τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες ασφαλείας

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ