Vintage: 30 παπαρατσίστικες φωτογραφίες με τη Μαντόνα το 1980 - Το όμορφο κορίτσι που έγινε βασίλισσα

Η γυναίκα που έκανε το στυλ της παγκόσμια τάση

Βασίλισσα γενιέσαι δεν γίνεσαι και η Μαντόνα φαίνεται ότι το γνωρίζει καλά αυτό. Το 1984 κυκλοφορεί τον δίσκο "Like a Virgin" που περιείχε το ομώνυμο τραγούδι και καθιερώνεται παγκοσμίως ως είδωλλο ή σωστότερα ως η βασίλισσα της ποπ.

Πριν από αυτό είχε κυκλοφορήσει το προσωπικό της άλμπουμ με τίτλο το όνομα της και λίγο νωρίτερα δύο single το , "Everybody", και το  "Burning Up" τα οποία γνώρισαν τεράστια επιτυχία. Η Μαντόνα από τα πρώτα βήματα της καριέρας της, δεν ήταν απλώς μια επιτυχημένη ποπ τραγουδίστρια και Show woman. Ήταν σύμβολο. 

Καθώς η φήμη της μεγάλωνε, η εμφάνιση της , ο τρόπος ντυσίματος, οι παραστάσεις και τα μουσικά της βίντεο επηρέασαν εκατοντάδες χιλιάδες έφηβα κορίτσια, αλλά και γυναίκες, κάνοντας το στυλ της, μια απ' τις μεγαλύτερες τάσεις μόδας της δεκαετίες του 1980.

 Το λουκ της  εκείνη την εποχή αποτελείται από δαντελωτές μπλούζες, φούστες πάνω από κάπρι παντελόνια, δικτυωτό καλσόν, κοσμήματα σε σχήμα σταυρού και πολλά βραχιόλια. Αλλά μια βασίλισσα ξέρει πως να μένει πάντα στην κορυφή.

Η Μαντόνα είναι ίσως η μοναδική σταρ στην ιστορία που άλλαζε τόσο συχνά την εικόνα της και την μουσική της, προσαρμόζοντας την , όχι μόνο στις απαιτήσεις της κάθε εποχής, αλλά μπροστά από αυτή. 

Πριν από λίγες μέρες το "φαινόμενο" Μαντόνα έγινε 61 ετών. Με βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, η διάσημη σταρ που παραμένει εκθαμβωτική απέδειξε ότι για εκείνη η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός.

Τη δεκαετία του 80 και για πολλά χρόνια αργότερα, οι ποπαράτσι ακολουθούσαν τη Μαντόνα σε κάθε της βήμα.. Κάθε της εμφάνιση ήταν "είδηση". Το Vintage es, δημοσιεύει 30 φωτογραφίες από εκείνη την εποχή. Ας θυμηθούμε λοιπόν τις εμφανίσεις του όμορφου κοριτσιού που έγινε βασίλισσα.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ