Τα γενέθλια μου στην Κεφαλλονιά με καντάδες & με καλούς φίλους - Το ανέλπιστο δώρο... (φώτο-βίντεο)

Υπέροχη μέρα με υπέροχους ανθρώπους

Τα φετινά γενέθλια . Τη χρονιά που πέρασε τη συνόδευσα & την έσπρωξα βαθιά στην θάλασσα , - ευτυχώς με βοήθησε η Πανσέληνος  - ηταν κολασμένα σκληρή - Για όλα φταίει η κλιματική αλλαγή σκέφθηκα κι εψαξα ενα νέο νησί να ....επανασυγκολήσω το φως στην ζωή μου , ενα νησί να το λούζει ο ήλιος , να εχει διάφανα νερά και κυρίως μπουνάτσα . Αχ πόσο την είχα επιθυμήσει .

Στη Σχοινούσα ,στα καταγάλανα νερά της, στον ορμίσκο της του Αλμυρού ! Ναι επιτέλους εκεί προς τα τέλη της χρονιάς , αισθάνθηκα αγκαλιά και βρήκα δύναμη να αναπηδήσω απο χαρά ! Σαν μικρό παιδί , σαν αναβάπτιση - έτσι είναι τα γενέθλια μας ! Χέρια ψηλά κι όλα τα φτάνω ! 

Τα γενέθλια μου λοιπόν & η ακαταπόνητη αισιοδοξία μου, το smile no matter what μότο μου , η μόνη κληρονομιά που δεν σκορπάει το σπάταλο dna μου , με στέλνει γρήγορα & λαίμαργα να σβήσω τα κεριά της τούρτας για να την απολαύσω μετά : ζαχαρένια & γλυκιά .

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Θα εκτιμούσα να μου ευχηθείτε Χρόνια Καλά γιατί η χρονιά που χθές το βράδυ συνόδευσα & την έσπρωξα βαθιά στην θάλασσα , ευτυχώς με βοήθησε η Πανσέληνος , ηταν κολασμένα σκληρή - Για όλα φταίει η κλιματική αλλαγή σκέφθηκα κι εψαξα ενα νέο νησί να ....επανασυγκολήσω το φως στην ζωή μου , ενα νησί να το λούζει ο ήλιος , να εχει διάφανα νερά και κυρίως μπουνάτσα - Αχ πόσο την είχα επιθυμήσει - Στη Σχοινούσα ,στα καταγάλανα νερά της, στον ορμίσκο της του Αλμυρού ! Ναι επιτέλους εκεί προς τα τέλη της χρονιάς , αισθάνθηκα αγκαλιά και βρήκα δύναμη να αναπηδήσω απο χαρά ! Σαν μικρό παιδί , σαν αναβάπτιση - ετσι είναι τα γενέθλια μας ! Χέρια ψηλά κι όλα τα φτάνω ! Τα γενέθλια μου λοιπόν σήμερα & η ακαταπόνητη αισιοδοξία μου, το smilenomatterwhat moto μου , η μόνη κληρονομιά που δεν σκορπάει το σπάταλο dna μου , με στέλνει γρήγορα & λαίμαργα να σβήσω τα κεριά της τούρτας γιά να την απολαύσω μετά : ζαχαρένια& γλυκιά Χρόνια Πολλά σε ολους #bithday#happybirthday#bithdaygirl#bithdaycandles #leo #birthdaycake#λεων#cyclades#cycladicislands #happybithday #aegean#aegeansea#aegeanislandss #sxoinoussa #greeksummer#summer2019#smilenomatterwhat #optimistic#greeklight#goodbyes#goodbyemyfriend#meltingicecaps#climatechange

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irene Nikolopoulou A (@irenenikolopoulou) στις

 

Μια υπέροχη μέρα με υπέροχους ανθρώπους

Κι από την όμορφη Σχοινούσα, βρέθηκα στην Κεφαλλονιά. Καλεσμένη των καλών μου φίλων Παύλου και Αννέτ Παπαδάτου στο κτήμα τους στον Άγιο Κωνσταντίνο, Με θέα το Αργοστόλι περισσότεροι από 30 φίλοι απολαύσαμε το πλουσιοπάροχο γεύμα συνοδευόμενο από τους κανταδόρους του Ποέτα (Γεράσιμου Γαλιατσάτου).

Είχα την τιμή και τη χαρά να είμαι το "τιμώμενο  πρόσωπο", λόγω γενεθλίων, σε μια πολύ ωραία παρέα. 

Στους υψηλούς καλεσμένους ο κ.  Σταύρος Δήμας  πρώην   υπουργός, πρώην επίτροπος ενέργειας στην ΕΕ, αντιπρόεδρος ΝΔ με την υπέροχη σύζυγό του Μαίρη , συγγραφέα παραμυθιών.

Μαζί μας ήταν ο δικηγόρος Φώτης  Κρεμμύδας , ο Ανδρέας Κουρής με την γοητευτική σύζυγό του, η οικογένεια Βουτσινά, ο Γιάννης Τρίκαρδος και η σύζυγος του Έμμη,  ο Αλέξανδρος Αντωνάτος με την πανέμορφη συζυγό του, ο καπετάνιος Νίκος Μιχαλιτσάνος μετά της υπέροχης συζύγου του ο γιατρός Τάκης Μπαζίγος.

 Στις φωτογραφίες θα αναγνωρίσετε και πολλούς από τους Κεφαλονίτες καλεσμένους μεταξύ των οποίων τον πρόεδρο της Ενωσης Αστυνομικών Κώστα Γρηγορόπουλο , τον Νότη Μαρκάτο , στέλεχος της Eurobank στα κεντρικά , το ζεύγος Αντωνάτου, την Ειρήνη Στεφάτου, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το Kefalonia Press



 

Αναρωτιέστε τι  μπορεί να ετοιμάζει  ο φίλος μας Παύλος Παπαδάτος; Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να κάτσει ήσυχος .. Προς το παρόν μας χαρίζει τη ζεστή φιλοξενία του και περνά ωραία με τους καλεσμένους του.

Εξάλλου το σπίτι του ήταν και θα είναι πάντα ανοικτό στον κόσμο ανεξάρτητα των πολιτικών του σχεδίων.. Αν (και μεταξύ μας) ενώ απέρριψε προτάσεις για συμμετοχή στο κυβερνητικό σχήμα του Κυριάκου Μητσοτάκη) , πιέζεται να δεχτεί πρόταση μεγάλου Πανεπιστήμιου της Αμερικής για να διδάξει την επόμενη διδακτική σεζόν ως ειδικός καλεσμένος..

Το ανέλπιστο δώρο

Τι δώρο γενεθλίων κι αυτό!  Ποιος σκέφθηκε ότι ονειρεύτηκα πως θα ´θελα να είχα 1& 2 & 3 &4 σκυλιά , όταν μέχρι πριν από μία εβδομάδα ήμουν σχετικά απόμακρη με τα ζωάκια αφού ποτέ μου δεν είχα ούτε γάτα ούτε σκύλο - στην Κεφαλλονιά «κάνοντας παρέα» με την Κανέλα - έλα , τον Τόμυ , τον Έρωτα & την Princess Harley ,διέκρινα (:επιτέλους χρυσή μου κάλιο αργά παρά ποτέ ) την συναισθηματική τους ευφυΐα και ομολογώ ότι πια θα τα καλοδέχομαι & θα αναγνωρίζω τις αρετές για τις οποίες τόσοι & τόσοι φίλοι μου μιλούσαν ....Βέβαια είναι εκτός από καλοαναθρεμένα & περιποιημένα , και τα 4 δέχονται απέραντη αγάπη από την Ανέτ  Παπαδάτου.  Χάρις σε αυτήν & τον Γεράσιμο Παπαδάτο, I became dogfriendly at last !

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τι δώρο γενεθλίων κι αυτό!Ποιός σκέφθηκε οτι ονειρεύτηκα πως θά ´θελα να είχα 1& 2 & 3 &4 σκυλιά , οταν μέχρι πριν απο μία εδομάδα ημουν σχετικά απόμακρη με τα ζωάκια αφού ποτέ μου δεν είχα ούτε γάτα ούτε σκύλο - στην Κεφαλονιά «κάνοντας παρέα» με την Κανέλα - έλα , τον Τόμυ , τον Ερωτα & την Princess Harley ,διέκρινα (:επιτέλους χρυσή μου κάλιο αργά παρά ποτέ )την συναισθηματική τους ευφυΐα και ομολογώ οτι πιά θα τα καλοδέχομαι & θα αναγνωρίζω τις αρετές γιά τις οποίες τόσοι & τόσοι φίλοι μου μιλούσαν ....Βέβαια είναι εκτός απο καλοαναθρεμένα & περιποιημένα , και τα 4 δέχονται απέραντη αγάπη απο την @annettegilas Χάρις σε αυτήν & τον @pavlospapadatos , I became dogfriendly at last ! ? #dog #dogs #dogsofinstagram #dogs_of_instagram #doggie #dogfriendly#playingwithdog#birthdaygifts #birthdaygirl #birthdaygift#dogsarefamily #eirinika#eirininikolopoulou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irene Nikolopoulou A (@irenenikolopoulou) στις

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ