Ο Μπιλ Κλίντον χύμα στην πολυθρόνα με μπλε φόρεμα & κόκκινες γόβες - Ο πίνακας που βρέθηκε στο σπίτι του Τζέφρι Επστάιν (φώτο)

Ένα "προβοκατόρικο πορτρέτο που θα μπορούσε να αποτελέσει την αρχή πολλών συζητήσεων

Ένα πολύ περίεργο πορτρέτο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον είχε στο σπίτι του ο δισεκατομμυριούχος Τζέφρι Επστάιν που αυτοκτόνησε στο κελί του πριν από λίγες μέρες. Ο πίνακας που θα μπορούσε να αποτελέσει αρχή πολλών συζητήσεων, δείχνει τον Μπιλ Κλίντον καθισμένο σε μία πολυθρόνα στο Οβάλ γραφείο.

Ο πρώην πλανητάρχης φοράει ένα μπλε φόρεμα και κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες. Το μπλε φόρεμα ενδεχομένως να αποτελεί αναφορά στο μπλε φόρεμα με τον λεκέ της Μόνικα Λεβίνσκι. Ωστόσο, ένα μπλε φόρεμα είχε επιλέξει να φορέσει σε δημόσια εμφάνιση της και η Χίλαρι Κλίντον το 2009.

Ο πίνακας είναι δημιούργημα της Αμερικανοαυστραλής καλλιτέχνιδας Petrina Ryan-Kleid και λέγεται 'Parsing Bill' (Αναλύοντας τον Μπιλ). Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της  Daily Mail δεν είναι γνωστό εάν ο πίνακας που κοσμούσε το σπίτι του Τζέφρι Έπσταϊν είναι ο αυθεντικός ή πρόκειται για αντίγραφο.

Την φωτογραφία είχε τραβήξει πριν από χρόνια μια επιχειρηματίας που είχε επισκεφθεί τον Επστάιν στο σπίτι του για δουλειές. Μίλησε στην Daily Mail διατηρώντας την ανωνυμία της και θυμήθηκε τι σκέφτηκε όταν είχε αντικρίσει τον συγκεκριμένο πίνακα: «Ήταν σοκαριστικό - ήταν προφανώς ένα πορτρέτο του Μπιλ Κλίντον, πολύ προβοκατόρικο, μια πολύ σεξουαλική εικόνα. Φορούσε τακούνια, ένα μπλε φόρεμα και το χέρι του είχε μια παράξενη στάση».

Αμέσως μετά την είδηση της αυτοκτονίας του Τζέφρι Επστάιν το περασμένο Σάββατο στο κελί του στην φυλακή του Μανχάταν, θεωρίες συνωμοσίας ξεπήδησαν στο διαδίκτυο. Υποστήριζαν ότι οι Κλίντον είχαν σχέση με τον θάνατό του, που σκηνοθετήθηκε ως αυτοκτονία, ενώ ακόμα και ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ τις υιοθέτησε με ένα tweet.

Οι Κλίντον έχουν παραδεχθεί ότι γνώριζαν τον Επστάιν, όμως αρνούνται κάθε ανάμειξη με τις παράνομες δραστηριότητές του. Ο Μπιλ Κλίντον μάλιστα έχει διαψεύσει μία από τις κοπέλες που κατηγορούσαν τον μεγιστάνα για σεξουαλική εκμετάλλευση και η οποία υποστηρίζει ότι τον είχε δει σε πάρτι στο «νησί των οργίων» του Επστάιν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ