Η Ελεονώρα Μελέτη & ο σύζυγος της έφαγαν με τα δάχτυλα ψάρια & γαρίδες - Πλήρωσαν 21 ευρώ (βίντεο)

Διακοπές στο Μπαλί

Αυτό θα πει Finger food. Μα τι κάνουν η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης στο βίντεο που θα δείτε; Απολαμβάνουν φρέσκα ψάρια με θέα το ηλιοβασίλεμα. Κι όχι απλώς τα απολαμβάνουν. Τα καταευχαριστιούνται τρώγοντας με τα χέρια. Η γνωστή παρουσιάστρια κι ο σύζυγος της βρίσκονται για διακοπές στο Μπαλί.

Εκεί όπως μας ενημερώνει η Ελεονώρα Μελέτη, στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο Instagram, "υπάρχει μια ψαραγορά στη περιοχή Κετογκαναν, όπου ο καθένας μπορεί να Πάει να αγοράσει φρέσκα ψάρια κ στη συνέχεια να κάτσει σε μια υπαίθρια ψησταριά κ να του ψήσουν έπι τόπου την ψάρια του στα κάρβουνα οι ευγενέστατοι ντόπιοι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κάπου στο κόσμο αυτό υπάρχει μια ψαραγορά στη περιοχή Κετογκαναν, όπου ο καθένας μπορεί να Πάει να αγοράσει φρέσκα ψάρια κ στη συνέχεια να κάτσει σε μια υπαίθρια ψησταριά κ να του ψήσουν έπι τόπου την ψάρια του στα κάρβουνα οι ευγενέστατοι ντόπιοι. Θα σου σερβίρουν με απλό νεροβραστο ρύζι Μπασματι το φαγητό σου κ θα το απολαυσεις με τα χέρια γιατί δεν υπάρχουν σερβίτσια κ μαχαιροπήρουνα.θα πληρώσεις 1 ευρώ κ κάτι το ψήσιμο κ το ρύζι, ενώ οι τιμές στην ψαραγορά μαρτυρούν πως σε αυτό το μέρος το ψάρι δεν είναι είδος πολυτελείας αλλά βασική τροφή. Εμείς πήραμε ένα νόστιμο φαγγρι γύρω στα 700γρ κ 1,5 κιλό γαρίδες. Κόστισαν 21 ευρώ. Οι γαρίδες ήταν οι «ακριβές». Το ψαράκι έκανε 3 ευρώ...τρώγοντας απολαμβάνεις το ηλιοβασίλεμα στον ωκεανό... #kedongananfishmarket #fish #enjoyingfood

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on

Θα σου σερβίρουν με απλό νεροβραστο ρύζι Μπασματι το φαγητό σου κ θα το απολαυσεις με τα χέρια γιατί δεν υπάρχουν σερβίτσια κ μαχαιροπήρουνα.θα πληρώσεις 1 ευρώ κ κάτι το ψήσιμο κ το ρύζι, ενώ οι τιμές στην ψαραγορά μαρτυρούν πως σε αυτό το μέρος το ψάρι δεν είναι είδος πολυτελείας αλλά βασική τροφή. Εμείς πήραμε ένα νόστιμο φαγγρι γύρω στα 700γρ κ 1,5 κιλό γαρίδες. Κόστισαν 21 ευρώ. Οι γαρίδες ήταν οι «ακριβές». Το ψαράκι έκανε 3 ευρώ...τρώγοντας απολαμβάνεις το ηλιοβασίλεμα στον ωκεανό"

Μετά από έναν γεμάτο χειμώνα η Ελεονώρα Μελέτη ζει ονειρικές διακοπές σε ένα μέρος που λάτρεψε και ονειρεύοταν να επισκεφτεί ξανά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ