Η Ελεονώρα Μελέτη & ο σύζυγος της έφαγαν με τα δάχτυλα ψάρια & γαρίδες - Πλήρωσαν 21 ευρώ (βίντεο)

Διακοπές στο Μπαλί

Αυτό θα πει Finger food. Μα τι κάνουν η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης στο βίντεο που θα δείτε; Απολαμβάνουν φρέσκα ψάρια με θέα το ηλιοβασίλεμα. Κι όχι απλώς τα απολαμβάνουν. Τα καταευχαριστιούνται τρώγοντας με τα χέρια. Η γνωστή παρουσιάστρια κι ο σύζυγος της βρίσκονται για διακοπές στο Μπαλί.

Εκεί όπως μας ενημερώνει η Ελεονώρα Μελέτη, στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο Instagram, "υπάρχει μια ψαραγορά στη περιοχή Κετογκαναν, όπου ο καθένας μπορεί να Πάει να αγοράσει φρέσκα ψάρια κ στη συνέχεια να κάτσει σε μια υπαίθρια ψησταριά κ να του ψήσουν έπι τόπου την ψάρια του στα κάρβουνα οι ευγενέστατοι ντόπιοι.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κάπου στο κόσμο αυτό υπάρχει μια ψαραγορά στη περιοχή Κετογκαναν, όπου ο καθένας μπορεί να Πάει να αγοράσει φρέσκα ψάρια κ στη συνέχεια να κάτσει σε μια υπαίθρια ψησταριά κ να του ψήσουν έπι τόπου την ψάρια του στα κάρβουνα οι ευγενέστατοι ντόπιοι. Θα σου σερβίρουν με απλό νεροβραστο ρύζι Μπασματι το φαγητό σου κ θα το απολαυσεις με τα χέρια γιατί δεν υπάρχουν σερβίτσια κ μαχαιροπήρουνα.θα πληρώσεις 1 ευρώ κ κάτι το ψήσιμο κ το ρύζι, ενώ οι τιμές στην ψαραγορά μαρτυρούν πως σε αυτό το μέρος το ψάρι δεν είναι είδος πολυτελείας αλλά βασική τροφή. Εμείς πήραμε ένα νόστιμο φαγγρι γύρω στα 700γρ κ 1,5 κιλό γαρίδες. Κόστισαν 21 ευρώ. Οι γαρίδες ήταν οι «ακριβές». Το ψαράκι έκανε 3 ευρώ...τρώγοντας απολαμβάνεις το ηλιοβασίλεμα στον ωκεανό... #kedongananfishmarket #fish #enjoyingfood

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on

Θα σου σερβίρουν με απλό νεροβραστο ρύζι Μπασματι το φαγητό σου κ θα το απολαυσεις με τα χέρια γιατί δεν υπάρχουν σερβίτσια κ μαχαιροπήρουνα.θα πληρώσεις 1 ευρώ κ κάτι το ψήσιμο κ το ρύζι, ενώ οι τιμές στην ψαραγορά μαρτυρούν πως σε αυτό το μέρος το ψάρι δεν είναι είδος πολυτελείας αλλά βασική τροφή. Εμείς πήραμε ένα νόστιμο φαγγρι γύρω στα 700γρ κ 1,5 κιλό γαρίδες. Κόστισαν 21 ευρώ. Οι γαρίδες ήταν οι «ακριβές». Το ψαράκι έκανε 3 ευρώ...τρώγοντας απολαμβάνεις το ηλιοβασίλεμα στον ωκεανό"

Μετά από έναν γεμάτο χειμώνα η Ελεονώρα Μελέτη ζει ονειρικές διακοπές σε ένα μέρος που λάτρεψε και ονειρεύοταν να επισκεφτεί ξανά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ