Όσες λατρέψατε τον Αλέν Ντελόν & ανησυχήσατε, ιδού η πρώτη φώτο μετά το εγκεφαλικό

Ο παγκόσμιος κινηματογράφος παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις στην υγεία του ζωντανού μύθου

Το γαλλικό και το παγκόσμιο σινεμά με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υγεία ενός "θρύλου": Του Αλέν Ντελόν. Ο Γάλλος σταρ τους τελευταίους δύο μήνες νοσηλεύεται σε νοσοκομείο λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Με ιδιαίτερη ανησυχία ο γιος του και η κόρη του παρακολουθούν τα "σκαμπανεβάσματα" της υγείας του 83χρονου ηθοποιού που άλλοτε δείχνει να πηγαίνει καλύτερα και άλλοτε να χειροτερεύει.

Ο γιος του , Άντονι Ντελόν βρίσκεται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή και δεν φεύγει στιγμή από το νοσοκομείο. Ήταν εκείνος που ανακοίνωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι ο μύθος του γαλλικού σινεμά , ο αιώνιος γόης, υπέστη καρδιαγγειακό επεισόδιο και μία «ελαφριά» εγκεφαλική αιμορραγία πριν από κάποιες εβδομάδες.

|Αυτή τη στιγμή αναρρώνει σε κλινική στην Ελβετία ενώ οι ζωτικές του λειτουργίες είναι «άψογες και η κατάστασή του σταθερή, σύμφωνα με τους γιατρούς", αναφέρει ο Άντονι Ντελόν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του.

«Ο πατέρας μου υπέστη ένα καρδιαγγειακό επεισόδιο και μια ελαφριά εγκεφαλική αιμορραγία» αναφέρεται στο κείμενο.

«Χειρουργήθηκε στο (νοσοκομείο του Παρισιού) Pitie-Salpetriere, όπου νοσηλεύτηκε για τρεις εβδομάδες στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Όλη η οικογένεια βρισκόταν στο πλευρό του, ο αδελφός μου, η αδελφή μου και η μητέρα μου Ναταλί», συνεχίζει.

«Οι ζωτικές λειτουργίες του είναι άψογες και η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί, σύμφωνα με τους γιατρούς. Έφυγε για την Ελβετία και ξεκουράζεται ήρεμα σε μια κλινική», σημειώνει ο Άντονι Ντελόν.

«Η αδελφή μου, που διαμένει τώρα στην Ελβετία, παρακολουθεί από κοντά την αποκατάστασή του και εμείς ενημερωνόμαστε για την καθημερινή πρόοδό του» καταλήγει το δημοσίευμα, σύμφμωνα με το γαλλικό Closer

Εν τω μεταξύ η Paris Match αναδημοσιεύει στο Instagram, την πρώτη φωτογραφία του Αλέν Ντελόν μετά την περιπέτεια της υγείας του. Στη φωτογραφία υπάρχει και ένα μήνυμα του ηθοποιού με το οποίο ευχαριστεί όλο τον κόσμο για τις ευχές για ανάρρωση και για το ενδιαφέρον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κόρη του Αλέν Ντελόν , Ανούσκα συνόδευσε πριν από μερικούς μήνες τον πατέρα της στις Κάννες όπου ο γνωστός ηθοποιός βραβεύτηκε για το σύνολο του έργου του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ