Η Μαρία Σάκκαρη για τη μεγάλη νίκη επί της Κβίτοβα: "Ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα" (φώτο-βίντεο)

"Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα φτάσω ως εδώ και θα παίξω με τέτοιες αθλήτριες"

  Σαν ένα όνειρο που γίνεται  πραγματικότητα, χαρακτήρισε η Μαρία Σακκάρη την σπουδαία της νίκη (6-4, 2-6, 6-3) επί της Πέτρα Κβίτοβα (Νο 6 στον κόσμο) και την πρόκριση στις «16» του Cincinnati Open.

 «Είναι μια απίστευτη παίκτρια. Δεν υπάρχει αμφιβολία... Παίζει εξαιρετικά γρήγορα και σε βάζει σε θέση όπου αισθάνεσαι άβολα», δήλωσε η Σάκκαρη μετά τον αγώνα.

«Αγωνίστηκα σκληρά, πάρα πολύ σκληρά, αυτό είναι το πνεύμα μου, αισθάνομαι πραγματικά καλή και πολύ σίγουρη όταν παίζω με αυτές τις αθλήτριες. Πριν από λίγα χρόνια τις παρακολουθούσα στην τηλεόραση στο σπίτι. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα είμαι εδώ, παίζοντας εναντίον τους και κερδίζοντας εναντίον τους. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για εμένα», πρόσθεσε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

 

Εκπληκτική η Σάκκαρη, νίκησε την Κβίτοβα και προκρίθηκε στις «16» του Cincinnati Open

 Εντυπωσιακή η Μαρία Σάκκαρη  κέρδισε 2-1 σετ (6-4, 2-6, 6-3) την Πέτρα Κβίτοβα, Νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη, μετά από 3,5 ώρες αγώνα και προκρίθηκε στις «16» του τουρνουά Cincinnati Open.

 Στο πρώτο σετ , η Ελληνίδα πρωταθλήτρια απάντησε στο μπρέικ της Τσέχας, εκμεταλλεύτηκε μια διακοπή στην αναμέτρηση και νίκησε με 6-4...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ