Ο Βασίλης Ζούλιας στα 16 του & στα 56 του στη Μύκονο - Οι μαύρες εποχές των ναρκωτικών και το δυνατό σήμερα (φώτο)

Ο Βασίλης Ζούλιας πάλεψε με τους δαίμονες που κάθε έφηβος έχει και τους νίκησε

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια.... Οι ιδαίτερες και υπέρκομψες δημιουργίες του  Βασίλη Ζούλια, έχουν φανατικό κοινό τα τελευταία 30 και κάτι χρόνια. Ο γνωστός σχεδιαστής παρουσίασε την τελευταία του κολεξιόν στο Cavo Tagoo στη Μύκονο όπου βρίσκεται με μεγάλη επιτυχία. Μερικά από τα πιο γνωστά μοντέλα φόρεσαν τις εκπληκτικές δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We had so much fun!! Thank you @soulaliakou for the invitation and a BIG THANK YOU and gratitude to everybody that made this possible!! My beloved girls @anastasiaperraki @ramonavladi @yvonni.ntosta @paolinadiam @christianagar @aliona_saf @victoriakaimatzoglou and my VERY SPECIAL GUESTS @shayahansen @lakis.gavalas Make up & hair @beautyworld_mykonos thank you so much!!Music by my beloved friend @vthodos Grateful also to @platonpap for all his help!SPECIAL THANKS to @seajetsgr for our transportation

A post shared by Vassilis Zoulias (@vzoulias) on

Ο Βασίλης Ζούλιας εντυπωσίασε με τις δημιουργίες του αλλά και συγκίνησε τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram με μία συγκλονιστική ανάρτηση - flash back, βγαλμένη από τις μνήμες του.

"40 χρόνια στη Μύκονο. Κοιτάζω τον εαυτό μου 40 χρόνια πριν, στην ηλικία των 16 και δεν μπορώ να αναγνωρίσω πια τα συναισθήματα μου εκείνης της εποχής. Ήμουν αδύνατος και αισθανόμουν χοντρός. Ήμουν νέος και αισθανόμουν γέρος. Ήμουν όμορφος και αισθανόμουν άσχημος. Ήμουν ταλαντούχος και αισθανόμουν... λιγότερο από το τίποτα...

Και ήμουν έτοιμος να μπω σε έναν εθισμό στα ναρκωτικά που κράτησε 13 χρόνια και παραλίγο να μου κοστίζει τη ζωή μου που τόσο αγαπώ σήμερα. Και που της είμαι ευγνώμων. Σήμερα είμαι ένας πολύ αλλαγμένος άνθρωπος. Και δεν είναι μόνο τα γένια... Και ευχαριστώ που δεν είναι μόνο τα γένια."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In Paranga...Myconos...last century

A post shared by Vassilis Zoulias (@vzoulias) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My khaki period ...last century Myconos

A post shared by Vassilis Zoulias (@vzoulias) on

Ο Βασίλης Ζούλιας πάλεψε με τους δαίμονες που κάθε έφηβος έχει και τους νίκησε. Σήμερα είναι ένας από τους πιο πετυχημένους και αγαπητούς Έλληνες σχεδιαστές. Και συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με τις δημιουργίες του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ