Η πληθωρική Κιμ Κατράλ: "Θα κάνω ότι θέλω εγώ τον χρόνο μου - Ας βρουν άλλη να παίξει τη Σαμάνθα στο Sex and the City" (φώτο)

Η ηθοποιός καταγγέλει ότι δέχθηκε μπούλινγκ όταν αρνήθηηκε να παίξει τη Σαμάνθα

Λάδι στη φωτιά ρίχνει η Κιμ Κατράλ, για ακόμα μία φορά, εναντίον των συμπρωταγωνιστριών της στο «Sex and the City» σε συνέντευξη που έδωσε στο «The Observer Magazine» λέγοντας ότι δέχτηκε «εκφοβισμό».

Όπως είπε η Κιμ αισθάνεται ευγνωμοσύνη για τα όσα αποκόμισε από τη σειρά που κράτησε έξι σεζόν και τις δύο πολύ επιτυχημένες ταινίες υποδυόμενη την Σαμάνθα Τζόουνς, ωστόσο τόνισε ότι αισθάνθηκε να δέχεται επίθεση όταν αρνήθηκε να επιστρέψει στον ρόλο για να γυριστεί η τρίτη συνέχεια της ταινίας, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Για μένα ο ρόλος της Σαμάνθα Τζόουνς τελείωσε γιατί αγαπούσα πραγματικά το Sex and the City» δήλωσε η ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Ήταν μια ευλογία για μένα με πολλούς τρόπους, αλλά μετά τη δεύτερη ταινία είχα βαρεθεί».   Τα κορίτσια του Sex and the City, στην πιο ανέφελη εποχή   «Δεν κατάλαβα γιατί δεν με αντικατέστησαν με μία άλλη ηθοποιό, αντί να σπαταλάμε το χρόνο μας. ΌΧΙ σημαίνει ΟΧΙ» τόνισε.   «Δεν θέλω να περνάω ούτε μία ώρα που να μην την απολαμβάνω. Θέλω να επιλέγω εγώ πώς θα ξοδεύω τον χρόνο μου, προσωπικά και επαγγελματικά. Είναι η ζωή μου», επισήμανε. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ