Μάιλι Σάιρους: Έδωσε φιλιά σε μια κοπέλα, έγλειψε on camera τον σοβαρό σύζυγο της - Ε, να πως έφτασαν στο χωρισμό (φώτο-βίντεο)

Οι αταξίες της εκκεντρικής τραγουδίστριας έκαναν έξαλο τον σύζυγο της

Στις 23 Δεκεμβρίου 2018 η Μάιλι Σάιρους και ο Λίαμ Χέιμσγουόρθ έκαναν τη μεγάλη έκπληξη με τον ξαφνικό και μυστικό γάμο τους. Σήμερα 8 μήνες μετά το ζευγάρι σοκάρει ξανά τους θαυμαστές του με την ανακοίνωση του χωρισμού τους. Τα νέα ανακοίνωσε η Μάιλι Σάιρους που είπε ότι "θα αφοσιωθούν και οι  δύο στις καριέρες και στους εαυτούς τους".

Η γνωστή τραγουδίστρια μάλιστα "φιλοσόφησε" το γεγονός γράφοντας στο Instagram: «η αλλαγή είναι αναπόφευκτη» και «μην αντιστέκεσαι στην εξέλιξη, γιατί ποτέ δεν θα κερδίσεις».

Μπορεί ο γάμος της με τον Λίαμ να μην άντεξε ούτε ένα χρόνο αλλά η Μάιλι δεν φαίνεται να στενοχωριέται ιδιαίτερα . Μαζί με την επίσης φρεσκοχωρισμένη φίλη της Κέιτλιν Κάρτερ κάνει διακοπές στη Λίμνη του Κόμο.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

rock the boat, don’t rock the boat baby ⚓️

A post shared by Kaitlynn Carter (@kaitlynn) on

Μάλιστα οι δύο  φίλες δεν διστάζουν να ανταλλάσσουν δημόσια καυτά φιλιά μπροστά στις κάμερες, γεγονός που κάνει έξαλο τον πρώην σύζυγο της Μάιλι, Λίαμ.

Οι αταξίες της εκκεντρικής τραγουδίστριας φαίνεται ότι οδήγησαν το ζευγάρι στο χωρισμό ύστερα από έναν τόσο σύντομο γάμο αναφέρει η Mirror. Στο τελευταίο Met Gala, η άτακτη Μάιλι έκανε τον σύζυγο της να αισθανθεί εξαιρετικά αμήχανα γλείφοντας τον στο πρόσωπο μπροστά στις κάμερες.

Ο εξαιρετικά προκλητικός χορός της Μάιλι μπροστά στην κάμερα ενώ οι δυό τους έδιναν συνέντευξη για τα όσκαρ ήταν ακόμα ένα γεγονός που έκανε τον Λίαμ να αισθανθεί άσχημα.

Πηγές κοντά στο ζευγάρι λένε ότι οι δυό τους είχαν βασικές διαφορές στα ζητήματα της οικογένειας γι' αυτό ο χωρισμός τους ήταν αναμενόμενος.

Ο χωρισμός της Μάιλι μόλις ανακοινώθηκε ύστερα από μία δεκαετή περιπετειώδη σχέση και έναν εννιάμηνο γάμο με τον  Χέμσγουορθ.

Από την άλλη πρόσφατα χώρισε και η Κέιτλιν Κάρτερ  από τον Μπρόντι Τζένερ, γιος της Κέιτλιν Τζένερ, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από το ριάλιτι της οικογένειας Καρντάσιαν.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ