Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους & εγγύηση ο Γάλλος χειριστής του ταχύπλοου (φώτο-βίντεο)

Νέα στοιχεία για το χειριστή που προκάλεσε το θανατηφόρο δυστύχημα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 44χρονος Γάλλος χειριστής του ταχύπλοου που προκάλεσε το θανατηφόρο ατύχημα στο Θύνι Αργολίδας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Νίκο Εμμανουηλίδη ο  44χρονος Γάλλος αφέθηκε ελεύθερος με την ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, με περιοριστικούς όρους την εμφάνιση του κάθε μήνα  στην Πρεσβεία της Ελλάδας στο Βέλγιο όπου διαμένει και την καταβολή εγγύησης 50.000 ευρώ, αναφέρει το Αργολικές ειδήσεις.

Νέα στοιχεία για τον χειριστή 

Το βράδυ της Κυριακής είδαν το «φως» της δημοσιότητας νέα στοιχεία για τις κινήσεις του 44χρονου χειριστή του ταχύπλοου που προκάλεσε το θάνατο των δύο αδερφών 60 και 70 ετών και τον βαρύ τραυματισμό της 60χρονης αδερφής τους.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο ΣΚΑΙ, ο χειριστής του ταχύπλοου επιτάχυνε ελαφρώς λίγη ώρα πριν την σύγκρουση, αντί να επιβραδύνει, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα των πραγματογνωμόνων.

Δηλώσεις του γιου ενός από τα θύματα

Τα στοιχεία που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός δείχνουν πως το μικρό αλιευτικόείχε ενεργοποιημένο φωτισμό, που ήταν επαρκής ώστε να φαίνεται, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι ο χειριστής υπέπεσε σε αντιφάσεις κατά την κατάθεσή του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ