40 υπέροχα σχέδια για γοργονέ νύχια - Πως θα φτιάξετε τέλεια mermaid nails (φώτο-βίντεο)

Τα βήματα για να κάνετε όμορφα γοργονέ νύχια

Αν ψάχνετε για μια ιδιαίτερη και όμορφη πρόταση για το επόμενο σας μανικιούρ, τα γοργονέ νύχια είναι ιδανικά! Μπορούν να δημιουργηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, αποτυπώνοντας το mermaid effect στην επιφάνεια του νυχιού. Το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό και θα κάνει τις φίλες σας να ζηλέψουν.

Η τεχνική για να αποκτήσετε εντυπωσιακά mermaid nails είναι αρκετά εύκολη, τόσο που μπορείτε να την εφαρμόσετε ακόμη και μόνη σας στο σπίτι.

Απλά χρησιμοποιήστε την ειδική σκόνη που δημιουργεί το ιριδίζον εφέ, η οποία εφαρμόζεται όπως και στα μεταλλικά νύχια καθρέφτης. Εναλλακτικά, σχεδιάστε με πινελάκι είτε με κάποιο ειδικό αυτοκόλλητο ή τούλι τα λέπια της ουράς μιας γοργόνας. Βέβαια, υπάρχει και η επιλογή των ιριδιζουσών νιφάδων που όμως χρειάζεται υπομονή και χρόνο για να τοποθετηθούν μία μία στη θέση τουςς δημιουργώντας επιτυχημένα το γοργονέ σχέδιο νυχιών.

Στη συνέχεια του άρθρου θα δούμε μια συλλογή με ωραία γοργονέ νύχια σε άσπρο, ροζ, μπλε και άλλα χρώματα, καθώς και τους βασικούς τρόπους δημιουργίας του mermaid nail effect.

Όμορφες προτάσεις για γοργονέ νύχια 

Το λευκό βερνίκι αποτελεί την κορυφαία επιλογή για εντυπωσιακά mermaid nails. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σε συνδυασμό με την ειδική σκόνη και το αποτέλεσμα να είναι αυτό το αστραφτερό ιριδίζον άσπρο χρώμα ή να γίνει με τρισδιάστατο gel έτσι ώστε να δημιουργηθούν τα ανάγλυφα κοχύλια.

 

Από εκεί και πέρα, τα λευκά γοργονέ νύχια μπορούν να συνδυαστούν με άλλα χρώματα βερνικιών όπως ροζ, μπλε, γαλάζιο ή και nude αποχρώσεις οδηγώντας σε μια σειρά από εντυπωσιακά σχέδια, αναφέρει το Beaute την Κυριακή

Αν πάλι θέλετε να προσθέσετε περισσότερη λάμψη στο mermaid nail art σας, προσθέστε μερικά στρας ή μεταλλικά διακοσμητικά στοιχεία σε θαλασσινά σχήματα και το αποτέλεσμα θα σας μαγέψει.

Νύχια λευκά γοργονέ (1)

Νύχια λευκά γοργονέ (2)

Νύχια λευκά γοργονέ (3)

Νύχια λευκά γοργονέ (4)

Νύχια λευκά γοργονέ (5)

Νύχια λευκά γοργονέ (6)

Νύχια λευκά γοργονέ (7)

Νύχια λευκά γοργονέ (8)

 

Νύχια λευκά γοργονέ (9)

Νύχια λευκά γοργονέ (10)

 

Περισσότερες ιδέες για mermaid nails σε ροζ, μωβ, μπλε και άλλα χρώματα

   Πέρα από την κλασσική επιλογή των white mermaid nails, υπάρχουν πολλές ακόμη όμορφες ιδέες για εντυπωσιακά γοργονέ νύχια σε ροζ, μωβ ή μπλε χρώμα, καθώς και σε πιο σκούρες ή μεταλλικές αποχρώσεις. Μπορείτε πάντα να συνδυάσετε το mermaid σχέδιο με απλά μονόχρωμα μανικιούρ, αλλά και με μεταλλικά διακοσμητικά στοιχεία σε θαλασσινά σχέδια.

Οι επιλογές που έχετε είναι αμέτρητες. Απλά βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει και «ζωγραφίστε»!

Γοργονέ νύχια (1)

Γοργονέ νύχια (2)

Γοργονέ νύχια (3)

Γοργονέ νύχια (4)

Γοργονέ νύχια (5)

Γοργονέ νύχια (6)

Γοργονέ νύχια (7)

Γοργονέ νύχια (8)

Γοργονέ νύχια (9)

Γοργονέ νύχια (10)

Γοργονέ νύχια (11)

Γοργονέ νύχια (12)

Γοργονέ νύχια (13)

Γοργονέ νύχια (14)

Γοργονέ νύχια (15)

Γοργονέ νύχια (16)

Γοργονέ νύχια (17)

Γοργονέ νύχια (18)

Γοργονέ νύχια (19)

Γοργονέ νύχια (20)

Γοργονέ νύχια (21)

Γοργονέ νύχια (22)

Γοργονέ νύχια (23)

Γοργονέ νύχια (24)

Γοργονέ νύχια (25)

Γοργονέ νύχια (26)

Γοργονέ νύχια (27)

 

Τα βήματα για να κάνετε όμορφα γοργονέ νύχια 

Αν σας αρέσει να βάφετε τα νύχια μόνη σας, κάνοντας περίτεχνα και εντυπωσιακά σχέδια, τότε ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες και δημιουργήστε απλά και εύκολα το mermaid nails effect.

Γνωρίζοντας τις βασικές αυτές τεχνικές και βάζοντας την φαντασία σας να δουλέψει, θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε πολλά ακόμη όμορφα σχέδια με γοργονέ νύχια.

Mermaid nails effect με την ειδική σκόνη μανικιούρ

 

Στο παραπάνω βίντεο παρουσιάζεται η τεχνική με την γοργονόσκονη στα νύχια σε συνδυασμό με ημιμόνιμο βερνίκι. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε ακριβώς το ίδιο και με το απλό μανό. Αρκεί βέβαια να περιμένετε να στεγνώσει καλά το χρώμα πριν εφαρμόσετε την σκόνη.

  1. Ξεκινήστε με μια βάση για να προστατεύσετε και να δυναμώσετε τα νύχια σας.
  2. Μετά απλώστε δυο στρώσεις από το χρώμα που θέλετε να τα βάψετε.
  3. Αφού στεγνώσει το βερνίκι, εφαρμόστε την ειδική σκόνη για το γογρονέ εφέ στα νύχια.
  4. Τέλος, ολοκληρώστε με το top coat σας και απολαύστε ένα εντυπωσιακό, καλοκαιρινό και όχι μόνο, ιριδίζον mermaid μανικιούρ.

Νύχια γοργονέ με τη βοήθεια πινέλου μανικιούρ

Γοργονέ νύχια - Mermaid nails (1)

Σε περίπτωση που θελήσετε να σχεδιάσετε τα λέπια της ουράς μιας γοργόνας στα νύχια σας, θα χρειαστείτε ένα λεπτό πινελάκι μανικιούρ.

  1. Αρχίστε εφαρμόζοντας την θρεπτική βάση νυχιών.
  2. Μετά απλώστε δυο στρώσεις από το χρώμα μανό της αρεσκείας σας.
  3. Αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε και ombre εφέ, θα πρέπει να πάρετε ένα σφουγγαράκι και να ακολουθήσετε την τεχνική της εικόνας.
  4. Αφού στεγνώσουν τα νύχια, πάρτε το πινελάκι σας και αρχίστε να ζωγραφίζετε ημισέληνα όπως στην παραπάνω φωτογραφία.
  5. Τέλος, εφαρμόστε top coat και τα εντυπωσιακά γοργονέ σας νύχια είναι έτοιμα! 

Mermaid nails χρησιμοποιώντας δίχτυ ή τούλι

Γοργονέ νύχια - Mermaid nails (2)

Αν το να ζωγραφίσετε τα λέπια σας δυσκολεύει είτε απλά ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση, δοκιμάστε το τούλι ή τα ειδικά αυτοκόλλητα μανικιούρ με το σχήμα αυτό.

Ξεκινήστε κανονικά όπως και στο παραπάνω mermaid nail art tutorial. Απλά για να ζωγραφίσετε τα λέπια τοποθετήστε το υλικό της επιλογής σας (τούλι ή αυτοκόλλητο) πάνω στο νύχι και βάψτε το με μια άλλη απόχρωση μανό, δημιουργώντας έναν ενιαίο χρωματισμό ή το όμπρε εφέ. Ολοκληρώστε με το top coat και έτοιμη!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ