Ισπανία: Youtuber βρήκε τραγικό θάνατο - Δεν άνοιξε το αλεξίπτωτο του και χτύπησε στο έδαφος (φωτό)

Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος... 

Τραγικό θάνατο βρήκε ο YouTuber Ruben Carbonell, όταν δεν άνοιξε το αλεξίπτωτο του μετά από ριψοκίνδυνο άλμα που έκανε από ύψος 46 μέτρων.

Ο 29χρονος Ισπανός YouTuber μπήκε κρυφά το πρωί της Τετάρτης  σε ένα εργοστάσιο παραγωγής τσιμέντου στην πόλη Αλικάντε της Ισπανίας, θέλοντας να βιντεοσκοπήσει το άλμα του από μία καμινάδα, για να το δημοσιεύσει στα social media.

Ο Ruben Carbonell ήταν μαζί με έναν φίλο του, ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά. Ο θάνατος του 29χρονου YouTuber ήταν ακαριαίος, καθώς χτύπησε με δύναμη στο έδαφος.

Οι ισπανικές αρχές διεξάγουν έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί πως οι δυο νεαροί άνδρες κατάφεραν να μπουν στο εργοστάσιο και κατάφεραν να σκαρφαλώσουν μέχρι την καμινάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος και ο φίλος του, πήδηξαν τον φράχτη για να μπουν μέσα και στη συνέχεια ανέβηκαν στο σημείο από όπου έκανε τη μοιραία βουτιά ο YouTuber.

Ο άτυχος άνδρας φορούσε αλεξίπτωτο, το οποίο δεν άνοιξε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, με τις αρχές να κάνουν έρευνα σύμφωνα με την theSun.

Ο 29χρονος YouTuber ήταν λάτρης των extreme sports. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ