Ικαρία: Από πτώση ο θάνατος της 34χρονης αστροφυσικού - Τι λέει ο ιατροδικαστής (βίντεο)

Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή

 

Από πτώση προήλθε ο θάνατος της 34χρονης αστροφυσικού στην Ικαρία, Νάταλι Κρίστοφερ, σύμφωνα με το πρώτο πόρισμα του ιατροδικαστή, ο οποίος εξέτασε τη σορό της στο σημείο όπου έχασε τη ζωή της.

Όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής, η γυναίκα έχασε τη ζωή της από την πτώση στον γκρεμό 20 μέτρων, στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της.

Ο θάνατος ήταν ακαριαίος, αφού δεν έφερε άλλο τραύμα πέραν εκείνου που υπέστη πίσω από το κεφάλι και της στοίχισε τη ζωή.

«Δεν υπάρχουν δορυφορικές κηλίδες υπάρχει μία πρωτογενής κηλίδα κάτω από το κεφάλι του θύματος. Και τα άλλα στοιχεία που έχουμε συλλέξει συνάδουν ότι επήλθε ακαριαίος θάνατος από πτώση από μεγάλος ύψος», ανέφερε ο ιατροδικαστής, Νίκος Καρακούκης.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις του ιατροδικαστή Νίκου Καρακούκη:

Συγκεκριμένα ο ιατροδικαστής σημείωσε: «Υπάρχουν στοιχεία και από την αυτοψία του χώρου και από την νεκροψία, δηλαδή την εξωτερική επισκόπηση που συνάδουν με πτώση από ύψος. Περαιτέρω έρευνα θα γίνει στο Νεκροτομείο Αθηνών και ενδεχομένως θα γίνουν και εργαστηριακές εξετάσεις.

Η σορός θα μεταφερθεί σήμερα στην Αθήνα, όπως μου είπε ο επικεφαλής των αστυνομικών ερευνών».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Καρακούκης διευκρίνισε ότι είναι πολλά τα ευρήματα που οδηγούν στην εκδοχή της πτώσης, ενώ υπάρχει μια πρωτογενής κηλίδα αίματος κάτω από το κεφάλι του θύματος και δεν υπάρχουν δορυφορικές κηλίδες που να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι εσύρθη εν ζωή στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ