Πως ευχαρίστησε ο Κυριάκος, ο σύντροφος της Αγγλίδας αστροφυσικού τους διασώστες

Το «ευχαριστώ» του συντρόφου της Νάταλι Κρίστοφερ...

Επιβεβαιώθηκε και επίσημα από την Αστυνομία ότι το πτώμα της γυναίκας που βρέθηκε στην Ικαρία, ανήκει στην 34χρονη Βρετανίδα αστροφυσικό, που αγνοούνταν από το πρωί της Δευτέρας.

Μετά τον εντοπισμό του πτώματος της Νάταλι Κρίστοφερ στην Ικαρία, ο Κύπριος σύντροφός της στέλνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όσους συμμετείχαν στις έρευνες.

Ο σύντροφός της, ο οποίος την αναζητούσε από την πρώτη στιγμή μαζί με τους αστυνομικούς, τους πυροσβέστες και τους εθελοντές, λύγισε. Δεν άντεξε στην είδηση ότι η Ναταλί εντοπίστηκε νεκρή. 

Παρά το σοκ του, όμως, θέλησε να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν να βρεθεί η Βρετανίδα, Ναταλί Κρίστοφερ, που αγνοείτο από το πρωί της Δευτέρας. 

Ειδικότερα, όπως ανάρτησε στο facebook ένας από τους εθελοντές που συμμετείχαν στις έρευνες, ο Βαγγέλης Κριαράς, ο Κυριάκος, ο άνδρας που είχε σχέση με την 35χρονη αστροφυσικό που βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα στην Ικαρία, θέλησε να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν στον εντοπισμό της.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κριαράς ανάρτησε τη στιχομυθία του με τον Κύπριο και σύντροφο της, Ναταλί Κρίστοφερ. «Να πεις σε όλους τους λεβέντες που βοήθησαν ένα μεγάλο ευχαριστώ. Πολιτική προστασία, εθελοντές πυροσβέστες... Ευχαριστώ», φέρεται να έγραψε ο Κύπριος σύμφωνα με την ανάρτηση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ