Σάκης Αρναούτογλου: Μαζί με τον καύσωνα έρχονται & ισχυροί βοριάδες - Που πρέπει να προσέξετε

Μέχρι τις 17 Αυγούστου δεν προβλέπονται βροχές

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σύμφωνα με το οποίο τις επόμενες ημέρες, οι θερμοκρασίες θα φτάσουν, κατά τόπους, έως και τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Η άνοδος της θερμοκρασίας θα ξεκινήσει από αύριο Πέμπτη και πρώτα από τη δυτική, την κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα. Ο υδράργυρος θα δείξει έως και 38 βαθμούς Κελσίου. Η πιο δύσκολη μέρα θα είναι η Παρασκευή, όταν η θερμοκρασία θα φτάσει ακόμη και τους 40 βαθμούς Κελσίου στη δυτική Στερεά, τη Θεσσαλία και την κεντρική Μακεδονία.

Ο γνωστός μετεωρολογός Σάκης  Αρναούτογλου, συνιστά προσοχή καθώς μαζί τον καύσωνα, το Σαββατοκύριακο θα έρθουν σύμφωνα με την πρόβλεψη του και ισχυροί βοριάδες.

Σύμφωνα με όσα έγραψε στην ανάρτηση του στο facebook ο Σάκης Αρναούτογλου βροχές δεν προβλέπονται πριν τις 17 Αυγούστου.

 

 

Αναλυτικά η ανάρτηση

Προσοχή!
Σημαντική θα είναι η ενίσχυση των βοριάδων το Σαβ/κύριακο και κύριως την Κυριακή στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα του Αιγαίου Πελάγους, στην ανατολική ηπειρωτική Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής) καθώς και στη Θράκη όπου τοπικά οι άνεμοι δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν και τα 8 Μποφόρ!

Κάντε κλικ πάνω στο βίντεο και διαβάστε προσεκτικά την χρωματική επεξήγηση στον τίτλο!

Βροχές δεν προβλεπονται τουλάχιστον μέχρι και τις 17 του μηνός και όσον αφορά στην προβλεπόμενη πορεία του υδραργύρου έως και λίγο μετά τον 15Αύγουστο δεν έχει αλλάξει τιποτα από αυτά που σας έχω αναφέρει ήδη απο την περασμένη κι όλας εβδομάδα και ισχύει το ποστ με το μετεωγραμμα ακριβώς πιο πάνω!

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ