Άσος του ράγκμπι παντρεύτηκε μετά από 15 μέρες γνωριμίας με μια κοπέλα & ένα χρόνο μετά το διαζύγιο του (φώτο)

Δημοσίευσε τη ρομαντική ιστορία

Αυτό θα πει κεραυνοβόλος έρωτας! Ο Ben Foden, παντρεύτηκε την κοπέλα του, Jackie Belanoff Smith , την οποία γνώρισε μόλις πριν από 15 μέρες. Πριν από ένα χρόνο χώρισε από τη σύζυγο του  Una Healy, με την οποία έχει δύο παιδιά.

Ο 34χρονος άσος του ράγκμπι την Τρίτη ανάρτησε στον λογιαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες από την μεγάλη μέρα , τις οποίες συνόδευσε με ένα ρομαντικό κείμενο στη λεζάντα. "Οι άνθρωποι θα πουν ότι είμαστε τρελοί ή εντελώς ανόητοι , αφού εγώ και η Jackie έχουμε δεσμό μόνο 15 μέρες. Αλλά όταν μπαίνει στη ζωή σου κάποια σαν αυτή ,γιατί να περιμένεις;"

Στις φωτογραφίες του γάμου το ζευγάρι είναι ντυμένο επίσημα. Ο Ben φοράει μπλε σκούρο navy πουκάμισο και άσπρο παντελόνι , ενώ η Jackie, είναι κομψότατη με κίτρινο μακρύ φόρεμα με ασημένιες ράντες με στρας και αντίστοιχη ζώνη.

Μετά το γάμο ακολούθησε πάρτι πάνω στο σκάφος που έγινε η τελετή και η σαμπάνια έρεε άφθονη. Το ζευγάρι αντάλλαξε πολλές παθιασμένες αγκαλιές ενώ περπατούσε χέρι-χέρι στο σκάφος. Μετά το γάμο οι δυο τους θα πάνε στη Νέα Υόρκη.

Μέχρι τώρα ο Ben Foden, κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μόλις την περασμένη Κυριακή ανέβασε φωτογραφίες, στις οποίες είναι με την Jackie, στα social media, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail.

Η Una Healy είναι η πρώην σύζυγος του Ben Foden . Οι δυο τους χώρισαν τον Ιούλιο του 2018 , όταν ο διάσημος παίκτης του ράγκμπι έκανε σχέση με μία κοπέλα που εργάζεται στον τομέα των δημοσίων σχέσεων.

Με την πρώην σύζυγο του

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά: Τον 4χρονο  Tadhg και την 7χρονη Aoife.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι είχε πολλές φορές απατήσει την σύζυγο του στη διάρκεια του εξαετούς γάμου τους, αλλά επιμένει ότι δεν ήταν μόνο αυτός ο λόγος του διαζυγίου.

Το ζευγάρι διατηρεί φιλικές σχέσεις μετά από το δύσκολο διαζύγιο. Ο Foden, δηλώνει ότι του λείπουν τα δύο παιδιά του αλλά ότι είναι σίγουρος ότι είναι καλά γιατί η Una είναι εκπληκτική μητέρα , ενώ από την πλευρά της η Una έστειλε τις ευχές της στον πρώην σύζυγο της για το γάμο του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ