Έκτορας Μποτρίνι: "Να η απάντηση μου στις καταγγελίες του 19χρονου για βασανιστήρια" (φώτο)

Το καυστικό σχόλιο και η φωτογραφία με την οποία απαντά ο διάσημος σεφ στις καταγγελίες

Με μία φωτογραφία που τον δείχνει μαζί με όλο το team των συνεργατών του και με ένα καυστικό σχόλιο στη λεζάντα απάντησε ο διάσημος σεφ Έκτορας Μποτρίνι, στις καταγγελίες του 19χρονου, μαθητεύομενου σεφ ότι στην κουζίνα του εστιατορίου , που ανήκει στον Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα, δέχθηκε λεκτική και σωματική βία.

Ο γνωστός σεφ ανέβασε στο Instagram, μία φωτογραφία που τον δείχνει στην κουζίνα. Πίσω του ποζάρουν χαμογελαστοί οι συνεργάτες του.

" Ένα ψέμμα όταν το πει μονάχα ένας, παραμένει ψέμμα...όταν το αναπαραγάγουν χιλιάδες γίνεται αλήθεια", έγραψε ο Έκτορας Μποτρίνι στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ένα ψέμμα όταν το πει μονάχα ένας, παραμένει ψέμμα...όταν το αναπαραγάγουν χιλιάδες γίνεται αλήθεια»

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ettore Botrini (@ektorasbotrini.official) στις

 

Ο 19χρονος βοηθός μάγειρα που ξεκίνησε να εργάζεται στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα, τον Μάιο, ισχυρίζεται ότι   από την πρώτη στιγμή, , υπέστη βασανιστήρια και εγκαύματα στα χέρια από καυτά εργαλεία της κουζίνας και καυτό λάδι από τον υπεύθυνο της κουζίνας.

Η θέση που διατυπώνει ο Έκτορας Μποτρίνι μιλώντας στα ΜΜΕ είναι εντελώς διαφορετική. Όπως τονίζει επανειλημμένα , ο γνωστός σεφ στην κουζίνα του εργάζονται πολλοί νέοι άνθρωποι και ποτέ κανείς δεν υπέστη bulliying.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ