Ποια είναι η 34χρονη αστροφυσικός που εξαφανίστηκε στην Ικαρία - Η δραματική έκκληση της αδερφής της στο facebook (φώτο)

Άκαρπες μέχρι στιγμής οι προσπάθειες να εντοπιστούν τα ίχνη της

Άκαρπες παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα οι προσπάθειες εντοπισμού της 34χρονης Αγγλίδας αστροφυσικού που εξαφανίστηκε στην Ικαρία, παρότι υπάρχει τεράστια κινητοποίηση , δια ξηράς, θάλασσης και αέρα. Για να βρεθεί η νεαρή γυναίκα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις  της Πυροσβεστικής, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, των εθελοντών πυροσβεστών, εθελοντών διασωστών.

 Επίσης κινητοποιήθηκαν  η επίλεκτη ομάδα ειδικών αποστολών  Ικαρίας της Πολιτικής Προστασίας, αλλά και πολλοί κάτοικοι του νησιού. Στο μεταξύ η αγωνία των δικών της ανθρώπων μεγαλώνει. Η αδερφή της, μέσω facebook, απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι ή την είδε να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Επίσης παρακαλεί όσους γνωρίζουν τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου της νεαρής αστροφυσικού να μην την καλούν γιατί θα τελειώσει η μπαταρία και έτσι οι αρχές δεν θα μπορέσουν να την εντοπίσουν.

Αντίστοιχες εκκλήσεις μέσω facebook κάνουν και άλλοι άνθρωποι που γνώριζαν την 34χρονη Αγγλίδα. 

 

 

 

 

Η νεαρή γυναίκα που εξαφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας , όταν βγήκε για τρέξιμο, αγαπά  ιδιαίτερα τη φύση , και τον αθλητισμό, είναι ορειβάτης  και είναι μέλος σε πολλά αθλητικά σωματεία στην Κύπρο, όπου ζει τα τελευταία χρόνια με τον σύντροφο της που κατάγεται από το νησί.

Η τελευταία φορά που μίλησε με τον σύντροφο της , ο οποίος ζει ώρες αγωνίας ήταν όταν την κάλεσε από το ξενοδοχείο που διαμένουν στην Ικαρία και εκείνη του είπε ότι έχει βγει για τρέξιμο. Στη συνέχεια δεν απαντούσε στις κλήσεις του και εκείνος δήλωσε την εξαφάνιση της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ