Αυτά τα γυαλιά ηλίου- τα πιο εκκεντρικά του φετινού καλοκαιριού μόνο ο Λάκης Γαβαλάς μπορεί να τα φορέσει (φώτο)

"Είμαι χαρούμενος που το βλέμμα μου είναι ξεκάθαρο και βλέπει τα πάντα, παρ´όλα τα περίεργα γυαλιά που το προστατεύουν"

Το πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο στυλ του Λάκη Γαβαλά είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια. Επίσης είναι γνωστή η αδυναμία του στα περίτεχνα και μοναδικά αξεσουάρ, Καπέλα,ιδιαίτερες τσάντες, φουλάρια , όλα μοναδικά και εκκεντρικά , μπαίνουν στην υπηρεσία του γνωστού σχεδιαστή για να συνθέσουν τα προχωρημένα και εμβληματικά outfits που τον κάνουν να ξεχωρίζει.

Αυτή τη φορά ο Λάκης Γαβαλάς που βρίσκεται όπως κάθε καλοκαίρι στη Μύκονο, φόρεσε τα πιο εκκεντρικά γυαλιά που έχουμε δει. Είναι της κορεάτικης φίρμας Gentle Monster και το σημείο αναφοράς είναι το σχήμα στη μέση. Η εταιρεία είναι γνωστή για τα μοντέρνα και πρωτοποριακά σχέδια που λανσάρει στα γυαλιά της, και η νέα της κολεξιόν είναι εμπνευσμένη από τον Ντέιβιντ Μπάουι και έχει τίτλο Ambuse.

Τα γυαλιά του Λάκη Γαβαλά δεν θα τα δούμε να τα φοράει άλλος  - αυτό είναι το σίγουρο- και δεν θα μπορούσε να τα "υποστηρίξει" άλλος. Αυτά τα γυαλιά μόνο ο γνωστός σχεδιαστής με το ιδιαίτερο στυλ μπορεί να τα φορέσει

"Είμαι χαρούμενος που το βλέμμα μου είναι ξεκάθαρο και βλέπει τα πάντα, παρ´όλα τα περίεργα γυαλιά που το προστατεύουν, και ακούω τα πάντα με τα ώτα μου παρ’ όλο που τα διακοσμώ με περίτεχνα αξεσουάρ...
Εσύ δεν έχεις παρά να έρχεσαι κοντά μου να σε βλέπω καλύτερα εκτοπίζοντας τους γύρω μας, και να ψιθυρίζεις στο αυτί μου, αυτά που δεν πρέπει να φωνάξεις...Λάκης" . έγραψε ο Λάκης Γαβαλάς στη λεζάντα της σχετικής φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ